Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
DORIAN BALTAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam DORIAN BALTAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
DORIAN BALTAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam
DORIAN BALTAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam

DORIAN BALTAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 - 240 x 90 x 76 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 5,5 mm keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo.
Stalviršio spalva - baltas blizgus marmuras.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

DORIAN BALTAS padidinamas pietų stalas yra aukštos kokybės ir modernaus dizaino virtuvės baldas, kuris ne tik papildo jūsų interjerą, bet ir suteikia funkcionalumo jūsų kasdieniam gyvenimui. Šis stalas sujungia išskirtinę keramikos ir grūdinto stiklo kombinaciją, kurios rezultatas yra tvirtas ir ilgaamžis stalviršis.

Stalviršis, pagamintas iš 5,5 mm storio keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo, ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra itin atsparus įvairiems pažeidimams. Baltas blizgus marmuro efektas suteikia stalui prabangos ir šiuolaikiško stiliaus. Šis sprendimas yra ne tik vizualiai patrauklus, bet ir lengvai priežiūrai, nes keramika ir stiklas atsparūs įvairiems dėmių tipams ir druskai.

Stalo kojos pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, kurio spalva juoda. Šis dizainas suteikia stalui tvirtumą ir modernumą. Milteliniu būdu dažytas metalas taip pat yra atsparus įbrėžimams ir korozijai, užtikrinant ilgalaikę stalo stabilumą.

DORIAN BALTAS padidinamas pietų stalas ne tik suteiks jūsų virtuvei šiuolaikiškumo ir elegancijos, bet ir atlaikys kasdienį naudojimą, būdamas ilgaamžis ir lengvai priežiūrai. Šis stalas tiks tiek šeimyninėms vakarienėms, tiek draugų susibūrimams, suteikdamas patogią erdvę ir stilingą atmosferą jūsų virtuvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai