Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
DORIAN JUODAS ištraukiamas virtuvės stalas, pietų stalas su praplėtimais svetainei, valgomajam DORIAN JUODAS ištraukiamas virtuvės stalas, pietų stalas su praplėtimais svetainei, valgomajam DORIAN JUODAS ištraukiamas virtuvės stalas, pietų stalas su praplėtimais svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
DORIAN JUODAS ištraukiamas virtuvės stalas, pietų stalas su praplėtimais svetainei, valgomajam
DORIAN JUODAS ištraukiamas virtuvės stalas, pietų stalas su praplėtimais svetainei, valgomajam
DORIAN JUODAS ištraukiamas virtuvės stalas, pietų stalas su praplėtimais svetainei, valgomajam

DORIAN JUODAS ištraukiamas virtuvės stalas, pietų stalas su praplėtimais svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 - 240 x 90 x 76 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 5,5 mm keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo.
Stalviršio spalva - juoda matinė.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

Dorian Juodas yra išskirtinio dizaino ištraukiamas virtuvės stalas, kuris įkvepia modernumą ir eleganciją. Šis stalas yra sukurtas su ypatingu dėmesiu detalėms, kurios suteikia virtuvei prabangos ir funkcionalumo. Pagrindinis dėmesys skiriamas stalviršiui, kuris yra pagamintas iš aukštos kokybės 5,5 mm storio keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo.

Stalviršio juoda matinė spalva suteikia stalui modernų ir šiuolaikišką išvaizdą. Šis sprendimas ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra lengvai priežiūros, nes juodoji matinė spalva mažiau jautri į įbrėžimus ir dėmes. Tai yra praktiškas ir stilingas pasirinkimas bet kuriam šeimininkui, kuris vertina ne tik grožį, bet ir funkcionalumą.

Stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris suteikia joms tvirtumą ir patvarumą. Milteliniu būdu dažytos juodos spalvos kojos ne tik harmoningai derinasi su stalviršiu, bet ir suteikia stabilią pagrindą. Šios kojos ne tik atlieka pagrindinę funkciją - palaiko stalą, bet ir suteikia stilistiškas akcentą, kuris prideda išskirtinumo visam dizainui.

Dorian Juodas ištraukiamas virtuvės stalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori harmoningai sujungti funkcionalumą su estetika savo virtuvėje. Jo modernus dizainas, kokybiški medžiagų pasirinkimai ir rūpestingai atlikti detalių darbai leidžia šiam stalu tapti ne tik virtuvės baldų dalimi, bet ir patraukliu akcentu, kuris suteiks jaukumo ir elegancijos jūsų namams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai