Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
Top
EVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas EVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
EVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
EVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

EVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/140 x 76 cm (Ø x A).
Stalas su intarpu, kurio plotis 40 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 140 cm.
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

EVA pietų stalas yra praktiškas ir stilingas sprendimas, kuris atitinka aukštus kokybės ir dizaino standartus. Šio stalo stalviršis išsiskiria ypatinga atsparumu įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, suteikiant jums ilgaamžišką ir patvarų stalą virtuvėje ar valgomajame.

Stalviršio gamybai naudojamas LMDP (laminuotos medžio dalelės plokštė) – tai aukštos kokybės medžio drožlių plokštė, kuri yra ne tik tvirta, bet ir lengva priežiūra. LMDP plokštės storis siekia 36 mm, užtikrindama patvarumą ir stabilumą. Jos paviršius padengtas specialiu sluoksniu, suteikiančiu atsparumą įbrėžimams ir aukštai temperatūrai, todėl EVA stalas puikiai atlaiko kasdieninio naudojimo iššūkius.

Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas leidžia pritaikyti stalą pagal savo interjero dizainą. Platus spalvų spektras leidžia pasirinkti nuo klasikinių ir neutralių tonų iki ryškių ir išraiškingų spalvų, suteikiant įvairovę ir galimybę tinkamai integruoti stalą į bet kokią patalpą.

Stalviršio kraštai apipinti kantuote iš PVC (polivinilchlorido), kurios storis siekia 2 mm. Tai ne tik suteikia estetinį išvaizdos elementą, bet ir apsaugo nuo įbrėžimų ir sukuria tvirtą ir patvarų kraštą.

Stalo kojos pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiant įrenginiui stabilumą ir ilgaamžiškumą. Šis pietų stalas ne tik puikiai atrodo, bet ir pasižymi praktiškumu bei atsparumu kasdieniam naudojimui. EVA stalas – tai harmoningas junginys tarp funkcionalumo, stiliaus ir patvarumo, kuris atitiks net išrankiausių vartotojų lūkesčius virtuvės ar valgomosios erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai