Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
GRENADA RUDAS padidinamas stalas virtuvei, svetainei, valgomajam, pietų stalas GRENADA RUDAS padidinamas stalas virtuvei, svetainei, valgomajam, pietų stalas GRENADA RUDAS padidinamas stalas virtuvei, svetainei, valgomajam, pietų stalas
NUOTRAUKOS
GRENADA RUDAS padidinamas stalas virtuvei, svetainei, valgomajam, pietų stalas
GRENADA RUDAS padidinamas stalas virtuvei, svetainei, valgomajam, pietų stalas
GRENADA RUDAS padidinamas stalas virtuvei, svetainei, valgomajam, pietų stalas

GRENADA RUDAS padidinamas stalas virtuvei, svetainei, valgomajam, pietų stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 130 - 190 x 90 x 74,8 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 5,5 mm keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo.
Stalviršio spalva - ruda blizgi.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.
Stalo intarpai išsukami. 

 

Aprašymas

 

GRENADA RUDAS padidinamas stalas yra puikus pasirinkimas, norint suteikti jūsų virtuvei išskirtinę ir modernią išvaizdą. Šis stalas yra sukurtas su ypatingu dėmesiu detalėms, siekiant užtikrinti ne tik estetiškai patrauklų, bet ir funkcionalų dizainą.

Pagrindinis šio stalo bruožas yra jo stalviršis, pagamintas iš 5,5 mm storio keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo. Šis derinys suteikia ne tik patvarumą, bet ir eleganciją jūsų virtuvei. Stalviršio spalva - ruda blizgi, suteikianti šiltumo ir prabangos pojūtį erdvėje.

Stalo kojos pagamintos milteliniu būdu dažytu metalu, kuris ne tik užtikrina ilgaamžiškumą, bet ir suteikia stabilumą. Kojų spalva - juoda, harmoningai deranti su rudos blizgios spalvos stalviršiu. Šis kontrastas sukuria modernų ir rafinuotą vaizdą.

Vienas iš išskirtinų šio stalo elementų yra išsukami stalo intarpai. Jie leidžia reguliuoti stalo dydį pagal jūsų poreikius. Tai suteikia galimybę pritaikyti stalą pagal skirtingas reikmes, priimant svečius arba organizuojant šeimos susirinkimus.

GRENADA RUDAS padidinamas stalas ne tik atitinka aukštus dizaino standartus, bet taip pat siūlo praktiškumą ir funkcionalumą, todėl jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir stiliaus savo virtuvėje. Šis stalas taps išskirtiniu akcentu jūsų namuose, atspindinčiu jūsų unikalų skonį ir gyvenimo būdą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai