Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
APOLO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
APOLO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

APOLO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Galima rinktis spintą kampinę spintą arba su 1, 2, 3, 4 durimis. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Spintos fasadas puoštas MDF ir eko oda.
Nuotraukoje esanti spalva: tiepolo + almera 37 (eko oda).
Spintos durys varstomos.
1 d. ir 2 d. spintos be veidrodžių.
3 d. spinta su 1 veidrodžiu.
4 d. spinta su 2 veidrodžiais.
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką ir papildomą veidrodį spintos durims.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

APOLO baldų kolekcijos pasirinkimas  APOLO baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

Spinta APOLO – tai išskirtinės kokybės baldas, derantis ne tik su moderniu interjeru, bet ir atitinkantis aukštus funkcionalumo standartus. Šis baldas pasižymi subtiliu dizainu, praturtintu elegantiškomis detalėmis, kurios suteiks jūsų namams ypatingą žavesį.

Spintos fasadas puoštas kokybišku MDF, kuris suteikia baldui modernų ir išskirtinį išvaizdą. PVC kantuotė, dėta ant fasado kraštų, ne tik apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio, bet ir suteikia spintai ilgaamžiškumo. Ši detale rodo ne tik rūpestį dėl išvaizdos, bet ir siekį užtikrinti, kad baldas tarnautų ilgą laiką.

Stalčių bėgeliai su guoliniais slopintuvais yra praktiški ir patogūs naudoti. Slopintuvai užtikrina tylų stalčių atidarymą ir uždarymą, be triukšmo ir streso. Tai ypač svarbu, siekiant išlaikyti tvarką ir patogumą kasdieniniame naudojime.

APOLO spinta turi ne tik funkcionalumo pranašumus, bet ir puikiai dera su įvairiais interjero stiliais. Šis baldas gali būti tinkamas tiek svetainėje, tiek miegamajame ar prieškambaryje, suteikdamas jūsų namams šiuolaikiškumo ir elegancijos šilumą. APOLO spinta tai ne tik praktiškas, bet ir išskirtinio dizaino sprendimas, kuris pasitarnauja ne tik kaip saugykla, bet ir kaip vizualinis namų puošmena.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai