Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BRAVO II, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
BRAVO II, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

BRAVO II, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Galima rinktis spintą kampinę spintą arba su 1, 2, 3, 4 durimis. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Spintos fasadas puoštas MDF.
Spintos durys varstomos.
1 d. ir 2 d. spintos be veidrodžių.
3 d. spinta su 1 veidrodžiu.
4 d. spinta su 2 veidrodžiais.
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką ir papildomą veidrodį spintos durims.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

BRAVO II baldų kolekcijos pasirinkimas  BRAVO II baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

BRAVO spinta - tai išskirtinis baldas, praturtintas funkcionalumo ir elegancijos detalių. Šis baldas sukuria subtilų, bet stiprų akcentą jūsų namų interjere. Su stilingu dizainu ir puikiu dėmesiu į detalę, BRAVO spinta ne tik patraukli vizualiai, bet ir praktiška kasdieniame naudojime.

Spintos fasadas puoštas MDF, suteikiantis jam elegantišką ir modernų išvaizdą. PVC kantuotė ne tik apsaugo spintą nuo kasdieninio naudojimo poveikio, bet ir suteikia jai ilgaamžiškumo. Ši detalė rodo ne tik dizaino, bet ir kokybės ir ilgaamžiškumo rūpestį.

Stalčių bėgeliai, įrengti su guoliniais slopintuvais, užtikrina tylų ir lankstų naudojimą. Tai ypač praktiška funkcija, kuri pagerina spintos patogumą ir efektyvumą. Stalčių dydis taip pat sudaro pakankamai vietos saugoti ir tvarkyti įvairius daiktus, nuo drabužių iki kitų kasdienių reikmenų.

BRAVO spinta tinka įvairiems interjero stiliams ir puikiai dera su kitais namų baldais. Ji gali būti puiki papildymas tiek svetainėje, tiek miegamajame, suteikiant jūsų namams modernumo ir funkcionalumo pojūtį. Šis baldas puikiai atspindi aukštą kokybės standartą ir ypatingą dėmesį į detalę, būdingą šiuolaikiniams ir stilingiems namams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai