Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MALTA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui MALTA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui MALTA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
MALTA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
MALTA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
MALTA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

MALTA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Kantuotė - PVC.
Galima pasirinkti spintos plotį.
Spintos durys stumdomos.
Spintos duryse įmontuotas 1 veidrodis.
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

 

Aprašymas

 

Spinta "Malta" – tai funkcionalus ir stilingas sprendimas jūsų namams, derantis su įvairiausiais interjero stiliais ir suteikiantis jums puikų saugojimo sprendimą. Ši spinta įkvepia tvarką, o jos universalus dizainas leidžia lengvai priderinti ją prie jūsų namų aplinkos.

Viena iš "Malta" spintos savybių yra aukštos kokybės PVC kantuotė, suteikianti ne tik papildomą apsaugą nuo mechaninių pažeidimų, bet ir suteikianti išraiškingą išvaizdą. Ši detalė ne tik patvari, bet ir pridedanti elegancijos spintos dizainui.

Didelis fasado ir korpuso spalvų pasirinkimas leidžia jums pasirinkti tokią spintos spalvą, kuri harmoningai derės prie jūsų interjero. Tai suteikia jums galimybę kurti asmenišką ir unikalų namų stilių, atspindintį jūsų skonį ir asmeninį požiūrį į dizainą.

"Malta" spinta ne tik stilinga, bet ir funkcionali. Joje rasite pakankamai erdvės įvairiems daiktams, nuo drabužių iki buitinės technikos ar dokumentų. Su puikiu spintos organizavimu, galėsite išlaikyti tvarką jūsų namuose.

Pasirinkdami "Malta" spintą, pasirenkate ne tik aukštos kokybės baldą, bet ir galimybę išreikšti savo individualumą per interjerą. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina funkcionalumą ir estetiką viename.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai