Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GP2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui GP2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui GP2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
GP2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
GP2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
GP2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

GP2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 46,8 x 52 x 199,6 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.
Užsakant baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva - baldai bus baltos spalvos su kalnų uosio spalvos detalėmis.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Baldų spalvų kombinacijos leis sukurti unikalią kambario atmosferą, kuri trauks Jūsų svečių akis.
Platus modulinių baldų pasirinkimas padės sukurti originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

GP baldų kolekcijos pasirinkimas  GP baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra nepakeičiama dalis kiekvieno namo ar biuro interjero, kurioje galima saugoti įvairius daiktus, nuo drabužių iki dokumentų. Ši konkrečiame tekste aptariama spinta gaminama iš kantuotos PVC medžiagos su galimybe pasirinkti iš dviejų elegantiškų spalvų kombinacijų: kalnų uosis/fresko arba briliantinė balta/kalnų uosis.

Pasirinkus spintos baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva, gausime subtilų dizainą, kuris praturtins bet kurį kambarį. Baldai bus pagaminti iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, užtikrinančios ilgaamžiškumą ir patvarumą. Ši medžiaga suteikia baldams tvirtumą, o kartu su spalvų pasirinkimu leidžia tinkamai įsilieti į bet kokį interjerą.

Elegantiškos plastikinės kojelės suteikia spintai lengvumą ir modernų išvaizdą. Jos ne tik patikimai palaiko spintą, bet ir suteikia jai subtilumo detalių. Ši spinta yra puikus pavyzdys, kaip funkcionalumas ir dizainas gali susijungti viename produkte.

Baldų gamybos procesas yra rūpestingai kontroliuojamas, siekiant užtikrinti aukštą kokybę ir patenkinti kliento lūkesčius. Tai leidžia įsigyti ne tik patikimą, bet ir stilingą baldą, kuris tarnaus ilgus metus.

Visoje gamybos proceso stadijoje atkreipiamas dėmesys į detalės, nuo medžiagos pasirinkimo iki galutinio produkto montavimo. Taigi, ši spinta su kantuota PVC medžiaga, spalvų pasirinkimu ir elegantiškomis kojelėmis yra ne tik praktiškas sprendimas kasdieniam gyvenimui, bet ir stilingas akcentas bet kurioje patalpoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai