Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
AURA, MAGRĖS BALDAI viengulė minkšta lova su patalynės dėže miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui AURA, MAGRĖS BALDAI viengulė minkšta lova su patalynės dėže miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui AURA, MAGRĖS BALDAI viengulė minkšta lova su patalynės dėže miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
AURA, MAGRĖS BALDAI viengulė minkšta lova su patalynės dėže miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui
AURA, MAGRĖS BALDAI viengulė minkšta lova su patalynės dėže miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui
AURA, MAGRĖS BALDAI viengulė minkšta lova su patalynės dėže miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui

AURA, MAGRĖS BALDAI viengulė minkšta lova su patalynės dėže miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 106 x 207 x 104 cm (P x G x A).
Miegama vieta - 90 x 200 cm.

Brėžinyje nurodyti išoriniai lovos matmenys su metalinėmis kojelėmis.
Lova AURA mėgstama mūsų klientų dėl savo paprastumo, stilingumo ir universalumo. Dizainas ir medžiagos puikiai dera bet kokio stliaus interjeruose, modelis patiks tiek vaikams, jaunimui, tiek ir suaugusiems. 
Dėl pakėlimo lankstų viršutinė baldo dalis lieka atvira, todėl galima į ją patogiai ir saugiai sudėti daiktus. Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.

 

Aprašymas

 

Miegamoji lova "AURA" - tai harmoningas junginys tarp elegancijos ir funkcionalumo, sukuriantis subtilų ir raminantį miegamąjį. Šis baldas sukuria nepriekaištingą vietą poilsiui, leisdamas jums mėgautis prabangiu ir jaukiu miegu.

Viena iš "AURA" lovos savybių yra jos platus kojelių pasirinkimas, suteikiantis galimybę pritaikyti lovos stilių pagal savo skonį ir kambario dizainą. Kojos gali būti pasirinktos skirtingos spalvos arba suderintos su lovos danga, sukuriant individualų ir išskirtinį įspūdį.

Lova pasižymi inovatyvia grotelių sistema pagrindu, kuri ne tik palaiko jūsų miegą, bet ir suteikia papildomą erdvę laikyti asmeniniams daiktams ar tekstilės gaminiams. Ši konstrukcija taip pat užtikrina efektyvią ventiliaciją, suteikdama jums gaivų ir malonų miegamąjį mikroklimatą.

"AURA" lovos išsiskiria ir platu audinio bei odos pasirinkimu. Jums suteikiama galimybė sukurti savo unikalų interjerą pasirinkdami iš įvairių spalvų ir tekstūrų. Tai leidžia lengvai įsilieti lovą į bet kurio tipo kambario dizainą ir sukurti harmoningą aplinką.

Ši lova bus ne tik jūsų poilsiui skirta zona, bet ir vizualiai patrauklus kambario elementas. "AURA" kviečia jūsų namuose sukurti ramią ir išskirtinę erdvę, kurioje sukuriami prisiminimai ir kuri tarnauja kaip jūsų asmeninis poilsiui skirtas kampas.

Pagaminta Lietuvoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai