Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
ROŽĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas ROŽĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas ROŽĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
ROŽĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
ROŽĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
ROŽĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

ROŽĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su 2 intarpais, kurių plotis po 50 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 220/240/260 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų skersmuo - 12 mm.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

ROŽĖ pietų stalas yra funkcionalus, stilingas ir ilgaamžis baldų elementas, sukurtas su ypatingu dėmesiu praktiškumui ir dizainui. Šis stalas išsiskiria ne tik savo estetika, bet ir aukštos kokybės medžiagomis bei atsparumu kasdieniniam naudojimui.

Stalviršis ROŽĖ pietų stalo yra ypatingai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, todėl tai puikus pasirinkimas tiek namams, tiek komerciniam naudojimui. Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas suteikia galimybę pritaikyti stalą pagal jūsų interjero ir asmeninius skonius.

Stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuotas medienos drožlės), kuri yra kokybiška ir tvirta medžiaga, atspari drėgmei ir temperatūros svyravimams. LMDP plokštės storis siekia 36 mm, o jų kantuotė yra padengta 2 mm storio PVC danga, užtikrinanti papildomą apsaugą nuo įbrėžimų bei suteikianti elegantišką išvaizdą.

Stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiančio stabilumą ir patvarumą. Kojų skersmuo siekia 12 mm, o jų kokybė ir dizainas užtikrina, kad stalas stovės tvirtai ir patraukliai.

ROŽĖ pietų stalas ne tik atitinka praktinius poreikius, bet ir suteikia galimybę išreikšti savo stiliaus nuostatus. Būdamas ilgaamžis ir funkcionalus, šis stalas tiks tiek šeimos stalui, tiek verslo aplinkai, suteikdamas malonumą ir funkcionalumą kiekvieną dieną.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai