Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
Top
NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

NORA 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/176 x 77 cm (Ø x A).
Stalas su su dviem intarpais, kurių plotis po 38 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 176 cm.
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 8 x 8 cm.
Ištraukiamas stalas, kuris puikiai tiks valgomajam, virtuvei ar svetainei.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

NORA Pietų stalas yra išskirtinis ir funkcionalus sprendimas, kuris atitinka aukštus standartus tiek dizaino, tiek praktiškumo atžvilgiu. Šio stalo stalviršis puikiai tinka intensyviam naudojimui, būdamas atsparus įbrėžimams, smūgiams ir net aukštai temperatūrai. Tai yra ne tik funkcionalus, bet ir ilgaamžis sprendimas tiek namuose, tiek komercinėse erdvėse.

Stalviršio spalvų pasirinkimas yra plačiai įvairus, leidžiantis klientui pritaikyti stalą savo interjero spalvų paletėje. Tai ne tik padeda sukurti harmoningą erdvę, bet ir leidžia įtraukti individualų stiliaus akcentą. Stalviršis gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drobės pluoštas) medžiagos, kurios storis siekia 36 mm. Ši medžiaga užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir estetiškumą bei atsparumą kasdieniam naudojimui.

Stalo stalviršio kantuotė yra pagaminta iš PVC, kurio storis siekia 2 mm. Tai ne tik suteikia papildomą apsaugą nuo įbrėžimų, bet ir padeda išlaikyti stalą ilgiau kaip naują. Stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris suteikia stabilumą ir tvirtumą. Kojų plotis – 8 x 8 cm, o jų auksinė spalva ne tik suteikia elegancijos, bet ir sukuria modernų ir šiuolaikišką išvaizdą.

NORA Pietų stalas yra puikus pasirinkimas tiek namų valgomajame, tiek verslo aplinkoje. Jo funkcionalumas ir atsparumas yra suderintas su stilingu dizainu bei galimybe pasirinkti tinkamą spalvą, atitinkančią asmeninius poreikius. Tai investicija į ilgalaikį ir kokybišką stalą, kuris atlaikys kasdienį naudojimą ir tuo pačiu suteiks erdvės interjerui ypatingą žavesį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai