Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 65 x 65 x 42 cm (P x G x A).
Klasikinis MAGRĖ-9 pufas su ypatingomis natūralios medienos detalėmis. Tvirtas baldo rėmas užtikrina stabilumą. 
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Ąžuolo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas MAGRĖ-9 yra išskirtinis ir komfortiškas baldas, kuris puikiai tinka įvairioms patalpoms ir interjero stiliams. Jo ypatingumas slypi ne tik platų audinių ar natūralios odos pasirinkime, bet ir detalesnėse ypatybėse, tokiose kaip Ąžuolo medienos kojelės ir galimybė pasirinkti kojelių spalvą.

Pufas yra puikus papildymas bet kuriam interjerui, suteikiantis jaukumo ir stiliaus. Platus audinių pasirinkimas leidžia pritaikyti jį prie bet kokios spalvos schemos ar dizaino temos. Natūrali oda suteikia prabangos ir ilgaamžiškumo pojūtį, tuo tarpu audiniai atveria galimybes kurti įvairius tekstūrų ir spalvų kontrastus.

Ąžuolo medienos kojelės suteikia pufui ne tik stabilumo, bet ir natūralaus, ekologiško šilumos jausmo. Kojelių spalvų pasirinkimas leidžia pritaikyti baldą pagal asmenines pageidavimus ir jį harmoningai derinti su kitais namų interjero elementais.

Pufas MAGRĖ-9 taip pat turi praktišką detalių - jis yra su daiktadėže. Ši papildoma funkcija leidžia jums lengvai organizuoti savo erdvę ir suteikia patogumą. Daiktadėžė yra ne tik naudinga funkcija, bet ir stilingas sprendimas, kuris suteikia pufui dar daugiau privalumų.

Šis pufas ne tik atitinka funkcionalumo ir patogumo standartus, bet ir tampa išskirtiniu interjero akcentu. MAGRĖ-9 sujungia estetiką, komfortą ir funkcionalumą, kuriant harmoningą namų erdvę su asmenišku prisilietimu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai