Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
SAMBA kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam SAMBA kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam SAMBA kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
SAMBA kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam
SAMBA kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam
SAMBA kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam

SAMBA kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 42 / 60 x 51 cm (Ø x A).
Stalviršis gaminamas iš 11 mm matinės keramikos.
Stalviršio spalva - pilkas marmuras.
Staliukų kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Staliukų kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

SAMBA kavos staliukai yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės, įtraukiantys į savo eleganciją ir funkcionalumą. Šie staliukai idealiai tinka tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui, pridedantys subtilumo ir stiliaus akcentą kiekvienam kavos kambario ar svetainės kampui.

Pagrindinė stalo dalis, stalviršis, yra pagamintas iš 11 mm matinės keramikos, suteikiančios jam ne tik estetinę išvaizdą, bet ir didelę atsparumą prieš įvairius kasdienius pažeidimus. Pilko marmuro spalva suteikia staliukui šiuolaikišką ir rafinuotą išvaizdą, kuris lengvai įsilieja su įvairiais interjero stiliais.

Staliuko kojos yra pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, kuris suteikia jiems tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Jų juoda spalva sukuria kontrastą su pilku marmuru, pridedant elegancijos ir modernumo jausmą. Šios kojos taip pat užtikrina stabilumą staliukui, suteikiant jums patogumą ir saugumą naudojimo metu.

Šie kavos staliukai yra ne tik estetiškai patrauklūs, bet ir praktiški bei universalūs. Jų dizainas ir medžiagų kokybė atspindi gamintojo dėmesį detalėms ir siekį sukurti aukštos kokybės baldus. SAMBA kavos staliukai puikiai tinka tiek namuose, tiek verslo erdvėse, kur norima sukurti malonų ir funkcionalų aplinką. Šie staliukai taps ne tik jūsų kasdienio kavos ritualo dalimi, bet ir elegantišku interjero akcentu, pridėsiančiu jaukumo ir stiliaus jūsų namams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai