Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
BIRUTĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas BIRUTĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
BIRUTĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
BIRUTĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

BIRUTĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/138 x 80,7 cm (Ø x A).
Stalas su intarpu, kurio plotis 40 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 140 cm.
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

BIRUTĖ pietų stalas yra funkcionalus ir išskirtinio dizaino baldas, kuris sujungia aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą. Šio stalo stalviršis atitinka aukštus standartus, būdamas atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai. Tai reiškia, kad jis išlaikys savo nepriekaištingą išvaizdą ilgą laiką, nepaisant kasdienio naudojimo.

Viena iš BIRUTĖ pietų stalo privalumų yra platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas. Tai leidžia klientui pritaikyti stalą pagal savo interjero stilių ir asmeninius skonį. Galima pasirinkti iš įvairių spalvų, pritaikant stalo išvaizdą bet kuriam kambariui ar aplinkai.

Stalviršis BIRUTĖ pietų stalo yra pagamintas iš kokybiškos LMDP medžiagos (laminuotas medienos darinių pluoštas). Šios medžiagos yra žinomos dėl savo stiprumo ir atsparumo. Stalviršio storis siekia 36 mm, suteikiantis jam tvirtumo ir stabilumo. Be to, stalviršio kraštai yra apdailinti PVC kantuote, kurios storis yra 2 mm. Tai suteikia ne tik estetinį, bet ir funkcionalų apdirbimą, apsaugantį nuo įbrėžimų bei kitų pažeidimų.

Stalo kojos, kurios yra esminė dalis jo stabilumo, yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo. Toks dažymo būdas užtikrina ne tik patrauklų išvaizdą, bet ir ilgalaikį atsparumą korozijai bei kitoms aplinkos įtakoms. Visas šis išskirtinio dizaino ir kokybės derinys padaro BIRUTĖ pietų stalą puikiu pasirinkimu tiek namuose, tiek verslo aplinkoje, kur svarbu ne tik patogumas, bet ir ilgaamžiškumas.

Garantija 2 metai.

 

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai