Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
PENSACOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, spintelė, TV staliukas, kavos staliukas
NUOTRAUKOS
PENSACOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, spintelė, TV staliukas, kavos staliukas

PENSACOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, spintelė, TV staliukas, kavos staliukas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš MDF, dengto dekoratyviniu melaminu.
Baldo spalva - natūralus ąžuolas. 
PENSACOLA kolekcijos baldų durelės dekoruotos poliratanu.
Juodos metalinės rankenėlės ir kojelės.
Stilingi modernūs baldai su retro detalėmis derės bet kurio stiliaus interjere.
Baldai nesurinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

PENSACOLA baldų kolekcija pasižymi elegancija, modernumu ir funkcionalumu, suteikianti jūsų interjerui subtilų stilingumą. Kolekciją sudaro komoda, spintelė, TV staliukas ir kavos staliukas, kuriuos galima lengvai derinti tarpusavyje arba naudoti atskirai, pritaikant pagal jūsų interjero poreikius.

Baldai yra pagaminti iš MDF, dengto dekoratyviniu melaminu, suteikiančiu ne tik estetinį dizainą, bet ir ilgaamžiškumą. Natūralaus ąžuolo spalva suteikia šilumos ir natūralumo jūsų namams. Kolekcijos baldų durelės yra dekoruotos poliratanu, kuris ne tik prideda tekstūros, bet ir suteikia subtilų natūralumo akcentą.

Juodos metalinės rankenėlės ir kojelės suteikia kolekcijos baldams modernų ir stilizuotą išvaizdą. Šios detalės sukuria harmoningą jungimą tarp šiuolaikinių ir retro elementų, leisiančių šiems baldams derėti su įvairiais interjero stiliais.

PENSACOLA kolekcijos baldai ne tik gražiai atrodo, bet ir yra praktiški bei funkcionalūs. Komoda ir spintelė suteiks papildomą saugojimo erdvę, o TV staliukas ir kavos staliukas bus puikus papildymas jūsų svetainės erdvei, sukurdami patogią vietą laikyti ir rodyti įvairius daiktus.

Šie baldai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, stilių ir funkcionalumą. PENSACOLA kolekcija suteiks jūsų namams ne tik šiuolaikišką, bet ir šiltą bei jaukų atmosferą, atitinkančią jūsų asmeninius poreikius ir stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai