Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU9 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui GU9 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GU9 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
GU9 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

GU9 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 18 x 12 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama dalis daugelio namų, kurioje galima organizuoti ir eksponuoti įvairias daiktų kolekcijas, knygas ar dekoratyvinius elementus. Šiame tekste aptarsime lentynos, kurių kantuotė pagaminta iš PVC, o spalva - antracitas/balta deimantinė. Tai modernus ir stilizuotas baldas, kuris ne tik suteiks praktiškumą jūsų interjerui, bet ir suteiks jam elegancijos šmėklą.

Pagrindinė lentynos medžiaga yra aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožinėtasis plokštė), užtikrinanti ilgaamžiškumą ir patikimumą. Ši medžiaga yra puikus pasirinkimas, nes ji atspari deformacijoms, neblunka ir lengvai prižiūrima. Kantuotė iš PVC ne tik suteikia lentynai tvirtumą, bet ir apsaugo nuo nesubalansuoto drėgmės poveikio, užtikrinant, kad lentyna išliks nepakitusi ir graži ilgą laiką.

Spalvos kombinacija - antracitas/balta deimantinė - suteikia lentynai modernų ir subtilų išvaizdą. Antracito atspalvis suteikia gilią, rafinuotą eleganciją, tuo tarpu baltos deimantinės detalės gali pridėti šviesumo ir šviežumo pojūtį. Ši spalvų derinys taip pat puikiai derės su įvairiomis interjero stilių kryptimis, nuo minimalistinio iki modernaus ar klasikinio.

Lentynos dizainas taip pat atsižvelgia į praktiškumą. Daugybė lentynų lentynų ir skyrių suteikia galimybę optimaliai organizuoti jūsų daiktų erdvę, be to, tai gali būti puiki vieta eksponuoti meninius kūrinius, nuotraukas ar kitus asmeninius daiktus. Lentynų montavimas yra paprastas, o tvirtas konstrukcijos pagrindas užtikrina stabilumą ir saugumą.

Ši lentyna, gaminama iš aukštos kokybės medžiagų su ypatingu dėmesiu į detalės, yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas interjero elementas, kuris suteiks jūsų namams modernumo ir elegancijos prisilietimą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai