Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -35%
ARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas
NUOTRAUKOS
ARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas

ARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Modernūs ir stilingi industrinio stiliaus svetainės baldai.
Baldai gaminami iš ąžuolo lukšto su sodria, tamsia "rūkyta" apdaila.
Pietų ir kavos staliukus galima rinktis natūralios ąžuolo spalvos.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Baldų kolekcijos kojelės ir rankenos - milteliniu būdu dažytas metalas. 
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldai surinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

ARNO kolekcija - tai išskirtinė skandinaviško stiliaus baldų serija, kuri žavi savo elegancija, natūralumu ir išskirtine tamsia rūkyta apdaila. Kiekvienas kolekcijos elementas, pradedant komoda ir baigiant TV staliuku, sukuria jaukią ir modernią atmosferą, pasitelkdamas natūralaus ąžuolo lukštą ir faneruotę.

Komoda iš ARNO kolekcijos yra ne tik funkcionalus saugojimo sprendimas, bet ir vizualinis akcentas jūsų interjere. Tamsiai rūkyta apdaila suteikia komodai paslaptingą ir modernų charakterį, tuo pačiu išsaugant natūralių medžiagų šilumą. Jos formas papildo subtilios rankenos, kurios suteikia lengvumo ir modernumo.

Pietų stalas ARNO kolekcijoje ne tik atitinka praktinius poreikius valgant, bet ir išsiskiria estetiškumu. Tamsiai rūkyta apdaila sukuria šiuolaikišką įspūdį, o tvirtas ąžuolo faneruotas stalviršis įneša natūralumo ir išskirtinės tekstūros pojūtį. Stalui būdingos tiesios linijos ir subtilūs detalių akcentai.

Kavos staliukas iš ARNO kolekcijos suteikia jūsų svetainei modernų ir stilingą fokusą. Tamsiai rūkyta apdaila kartu su ąžuolo faneruotės kontrastu kuria subtilų ir prabangų derinį. Staliuko dizainas yra praktiškas ir estetiškas, puikiai tinka šiuolaikiniam gyvenimo būdui.

ARNO kolekcijos TV staliukas yra ne tik technologijų saugykla, bet ir vizualinis puošalas jūsų svetainei. Tamsiai rūkyta apdaila suteikia staliukui elegancijos, o išskirtinis ąžuolo faneruotas apdailos detalės padeda sukurti neįprastą ir modernią interjero kompoziciją.

ARNO kolekcija atspindi subtilią dizaino harmoniją ir aukštą medžiagų kokybę, kurią garsina natūralus ąžuolo lukštas ir faneruotė. Ši kolekcija ne tik papuoš jūsų namus skandinavišku šarmu, bet ir praturtins jūsų gyvenimą su aukštos kokybės baldais.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai