Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
AMALFI svetainės baldų kolekcija: komoda, konsolė, stalas, pietų stalas, lentyna, TV staliukas, suoliukas
NUOTRAUKOS
AMALFI svetainės baldų kolekcija: komoda, konsolė, stalas, pietų stalas, lentyna, TV staliukas, suoliukas

AMALFI svetainės baldų kolekcija: komoda, konsolė, stalas, pietų stalas, lentyna, TV staliukas, suoliukas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Modernaus ir stilingo skandinaviško stiliaus baldai. 
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo masyvo, balto MDF.
Natūralaus ąžuolo faneruotė.
Švarios ir lenktos linijos, subtilios kojelės - visa tai įkvėpta retro stiliaus ir pritaikyta šiuolaikiniams namams.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldai surinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

AMALFI kolekcija - tai išskirtinio dizaino baldų serija, kuri sujungia skandinaviško stiliaus eleganciją su natūraliais medžiagų pasirinkimais, sukurdama harmoningą ir šiuolaikišką interjerą. Kolekcija apima komodą, konsolę, stalą, pietų stalą, lentyną, TV staliuką ir suoliuką, kiekvienas iš jų išsiskiria unikaliu dizainu ir funkcionalumu.

Pagrindinė kolekcijos medžiaga yra natūralus ąžuolo masės masyvas, kuris suteikia baldams unikalų ir natūralų charakterį. Medžio šiluma ir tekstūra sukuria jaukų, natūralaus namų atmosferą, būdingą skandinaviškam dizainui. Balto MDF ir natūralaus ąžuolo faneruotė naudojama kaip papildoma medžiaga, praturtindama dizainą ir suteikdama subtilų kontrastą.

Komoda, esanti AMALFI kolekcijoje, yra funkcionalus sprendimas jūsų namų saugojimo poreikiams. Jo dizainas subtilus, su elegantiškomis rankenėlėmis, kurios suteikia modernumo akcentą. Stalas ir pietų stalas sukuria jaukią vietas šeimos ar draugų susitikimams, būdami ne tik funkcionalūs, bet ir stilingi.

Konsolė yra puikus pasirinkimas svetainei ar įėjimui, suteikianti vietos dekoratyvinėms detalėms. TV staliukas integruoja modernią technologiją su natūraliais medžiais, sukurdamas patrauklų fokusą svetainėje. Lentyna ir suoliukas suteiks galimybę eksponuoti knygas, dekoratyvinius daiktus ar net augalus, kurių grožis puikiai dera su kolekcijos natūralumu.

AMALFI kolekcija - tai ne tik baldai, bet ir dailės kūrinys, sukurtas siekiant suderinti funkcionalumą ir estetiką. Ji siūlo subtilius, bet stiprius akcentus jūsų namų erdvėje, suteikdama šiuolaikišką skandinaviško stiliaus įspūdį. Įsigykite AMALFI baldų kolekciją ir leiskite jai tapti jūsų namų vizualiniu centru.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai