Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MIRA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralia mediena svetainei, prieškambariui, biurui MIRA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralia mediena svetainei, prieškambariui, biurui MIRA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralia mediena svetainei, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
MIRA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralia mediena svetainei, prieškambariui, biurui
MIRA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralia mediena svetainei, prieškambariui, biurui
MIRA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralia mediena svetainei, prieškambariui, biurui

MIRA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralia mediena svetainei, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 67,5 x 98,5 x 102 cm (P x G x A).
Fotelio išskirtinumas – ypatingos formos natūralaus ąžuolo porankiai. Solidūs ąžuolo porankiai idealiai tiks tiems, kurie vertina tradicijas, natūralumą ir ilgaamžiškumą. Kokybiškas baldas net ir po daugelio metų nepraras grožio ir vertės.
Fotelis gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano.
Baldo konstrukcija iš itin patvarios buko medienos. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Komfortiškas fotelis, kuris įneš į Jūsų namus ne tik, išskirtinumo, bet ir leis pajusti pajusti geriausią poilsio komfortą.
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis MIRA - tai šiuolaikiškas baldas, kuriame subtiliai derinamas aukštas komfortas ir elegantiškas dizainas. Šis fotelis gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, užtikrinančio ne tik ilgaamžiškumą, bet ir ypatingą sėdėjimo patirtį. Didelio tankio putos pasižymi prisitaikančiomis savybėmis, suteikdamos jūsų kūnui optimalų palaikymą ir minkštumo pojūtį.

Baldo konstrukcija pagaminta iš itin patvarios buko medienos, kuri yra žinoma savo tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Šis medis suteikia ne tik stabilumą, bet ir eleganciją, pridedantį baldų dizainui natūralumo ir klasikinio šilumos pojūtį. Fotelio MIRA konstrukcija užtikrina ilgalaikį naudojimą ir išlaiko baldą nepakitusį per laiką.

Platus audinių arba natūralios odos pasirinkimas suteikia jums galimybę pritaikyti fotelį pagal jūsų interjero stilių ir asmeninius skonį. Audiniai gali būti pasirinkti nuo švelnių ir šiltų iki tvirtų ir modernių, o natūrali oda prideda prabangos ir elegancijos jūsų erdvei.

Svarbu paminėti, kad kiekvienam audinių ar odos pasirinkimui galima pasirinkti iš itin plataus spalvų spektro. Nu nuobodžių neutralių tonų iki ryškių ir drąsių atspalvių, šis fotelis siūlo galimybę sukurti įdomų ir harmoningą interjerą, atitinkantį jūsų individualias nuostatas.

Fotelis MIRA ne tik papildo jūsų interjerą, bet ir tampa patraukliu, komfortišku židiniu namuose. Jo dizainas, medžiagos ir spalvų pasirinkimas leidžia jums sukurti ne tik patogią, bet ir vizualiai patrauklią erdvę, kurioje mėgautis atsipalaidavimu ir poilsiu. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir estetikos savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai