Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF3 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui LF3 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LF3 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
LF3 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

LF3 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90,1 x 41,3 x 187,1 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Vitrinoje galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna - tai ne tik praktiškas, bet ir stilingas būdas organizuoti savo erdvę bei pabrėžti interjero dizaino elementus. Ši lentyna su kantuote iš PVC yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą ir modernų dizainą.

Viena iš šios lentynos savybių yra jos kantuotė, kuri yra pagaminta iš PVC. Tai ne tik patvarus, bet ir lengvas bei lengvai prižiūrimas medžiagos tipas, kuris užtikrina, kad lentyna tarnaus ilgą laiką be jokių problemų. PVC kantuotė suteikia lentynai tvirtumo ir apsaugo nuo galimų pažeidimų, o tai yra svarbu, ypač jei lentyna naudojama kaip saugus laikymo vienetas.

Nors spalvų pasirinkimo šioje lentynoje nėra, tai gali būti pranašumas tiems, kurie ieško neutralaus ir universalaus sprendimo savo namuose. Nešvariomis spalvomis nepasidominti baldų komponentai gali lengvai derėti su įvairiais interjero stiliais, leisdami jums sukurti harmoningą ir išbaigtą aplinką.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP, kuris garantuoja ne tik lentynos tvirtumą, bet ir ilgalaikį naudojimą. Ši medžiaga yra atspari įvairioms įtakoms, todėl lentyna išliks nepakitusi ir nepažeista net ir nuolat naudojant.

Vitrinoje galima papildomai integruoti LED apšvietimą lentynose, kuris pridės modernumo ir vizualinės patrauklumo. Tai suteikia galimybę eksponuoti dekoratyvinius elementus ar brangius daiktus taip, kad jie taptų svarbiu interjero akcentu.

Juodos spalvos metalo akcentai suteikia lentynai elegancijos ir modernumo pojūtį. Šie metaliniai detaliai ne tik atrodo stilingai, bet ir prideda tvirtumo bei patvarumo lentynai, užtikrindami, kad ji tarnaus ilgą laiką be praradimų savo pradinio išvaizdos. Tai visapusiška ir patvari lentyna, idealiai pritaikyta organizuoti jūsų namų erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai