Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui LF2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
LF2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
LF2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

LF2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45,1 x 55,3 x 187,1 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta kantuota yra išskirtinio dizaino baldas, kuris sujungia funkcionalumą su elegancija ir aukštos kokybės medžiagomis. Ši spinta puikiai tiks ne tik jūsų virtuvėje ar valgomajame, bet ir kitose patalpose, kuriose reikalingas patogus ir stilingas saugojimo sprendimas.

Kantuotės durų dangą sudaro PVC, kuris ne tik suteikia jai modernų išvaizdą, bet ir užtikrina atsparumą įvairiems aplinkos faktoriams. Ši medžiaga yra lengva valyti, atspari drėgmei ir ilgai išlaiko savo spalvą ir tekstūrą. Be to, PVC yra tvirtas ir atsparus įvairiems fizinio poveikio veiksniams, todėl spinta ilgai išlaikys savo pradinį išvaizdą.

Spinta kantuota pasižymi minimalistiniu dizainu, kuriame nėra išreikšto spalvų pasirinkimo. Tai leidžia lengvai integruoti šį baldą į įvairius interjero stilius, nuo modernių iki klasikinių. Šis neutralumas suteikia jums galimybę lengvai derinti spintą su kitais baldais ir dekoratyviniais elementais jūsų namuose.

Gaminant spintą kantuotė, naudojamas aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos dujotiekis). Ši medžiaga yra ne tik patvari, bet ir lengva, suteikdama spintai tinkamą struktūrinį pagrindą. LMDP išsiskiria savo atsparumu deformacijoms ir ilgaamžiškumu, todėl spinta tarnaus ilgą laiką be praradimų kokybėje ar stabilume.

Juodos spalvos metalo akcentai suteikia spintai modernumo ir elegancijos jausmą. Šie detalės ne tik estetiškai prideda dizaino elementų, bet ir garantuoja tvirtumą ir stabilumą. Tai yra subtilus, bet įspūdingas akcentas, kuris suteikia spintai išskirtinumo.

Spinta kantuota - tai ne tik praktiškas saugojimo sprendimas, bet ir stilingas ir aukštos kokybės baldas, kurį galite pritaikyti savo namų interjerui. Jo modernus dizainas, naudojamos medžiagos ir funkcionalumas sudaro harmoningą visumą, pritaikytą jūsų gyvenamajai erdvei.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai