Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui LF1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
LF1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
LF1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

LF1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90,1 x 55,3 x 187,1 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra neatsiejama mūsų gyvenamojo ar biuro interjero dalis, suteikianti funkcionalumą ir stilių viename. Ši konkreti spinta pasižymi kantuote iš PVC, kuris suteikia jai ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairiems kasdienio naudojimo išbandymams. Kadangi spalvų pasirinkimo nėra, ji lengvai integruojasi į bet kurį erdvės dizainą, leisdama kitaip spindėti aplinkiniams baldams ar interjero elementams.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (Laminuotas Medienos Drobės Plokštė), suteikiantis jam stiprumą ir patvarumą. Tai reiškia, kad spinta tarnaus ilgą laiką, išlaikydama nepakitęs išvaizdą ir struktūrą net intensyviu naudojimu.

Spintos dizainą papildo juodos spalvos metalo akcentai, kurie suteikia jai modernumo ir elegancijos jausmą. Juodi detaliai harmoningai dera su PVC kantuote ir sukuria subtilų, tačiau pastebimą kontrastą. Metaliniai akcentai ne tik prideda vizualinės įspūdžio, bet ir suteikia spintai tvirtumo bei stabilumo jausmą.

Spintos viduje yra optimaliai išdėstyti skyriai ir lentynos, leidžiančios patogiai organizuoti įvairius daiktus nuo dokumentų iki aprangos ar kitų kasdienių reikmenų. Su šia spinta galima sukurti tvarkingą ir funkcinį erdvės sprendimą, kuris atitiks tiek namų, tiek biuro poreikius.

Visumoj, ši spinta sujungia funkcionalumą, ilgaamžiškumą ir stilingumą, suteikdama galimybę sukurti harmoningą ir tvarkingą aplinką, kurioje malonu leisti laiką. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę ir modernų dizainą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai