Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS11 žurnalinis staliukas, kavos staliukas su lentyna ir durelėmis svetainei, valgomajam, biurui PRS11 žurnalinis staliukas, kavos staliukas su lentyna ir durelėmis svetainei, valgomajam, biurui PRS11 žurnalinis staliukas, kavos staliukas su lentyna ir durelėmis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
PRS11 žurnalinis staliukas, kavos staliukas su lentyna ir durelėmis svetainei, valgomajam, biurui
PRS11 žurnalinis staliukas, kavos staliukas su lentyna ir durelėmis svetainei, valgomajam, biurui
PRS11 žurnalinis staliukas, kavos staliukas su lentyna ir durelėmis svetainei, valgomajam, biurui

PRS11 žurnalinis staliukas, kavos staliukas su lentyna ir durelėmis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 98,6 x 58 x 47,1 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Kavos staliukas su durelėmis iš abiejų pusių.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Žurnalinis staliukas su kantuote iš PVC yra išskirtinis ir funkcionalus sprendimas jūsų namų interjerui. Šis baldas, pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožtukas), žada ne tik ilgaamžiškumą, bet ir stilingą dizainą, kuris praturtins bet kurios patalpos išvaizdą.

Stalo kantuotė, aptraukta PVC, ne tik suteikia vizualinį patrauklumą, bet ir užtikrina šilumos ir drėgmei atsparų paviršių. Tai svarbu ne tik estetikos, bet ir ilgaamžiškumo požiūriu, nes PVC yra žinomas savo atsparumu įvairioms sąlygoms ir lengvu valymu.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP, kuris yra stiprus, tvirtas ir atsparus įvairioms išorinėms įtakoms. Ši medžiaga užtikrina, kad žurnalinis staliukas tarnaus ilgą laiką, nepažeidžiamas kasdieninio naudojimo ar aplinkos veiksnių.

Juodos plastikinės rankenėlės ne tik puikiai harmonizuoja su bendru dizainu, bet ir suteikia patogumą, atidarant arba uždarant stalčius. Plastikas yra lengvas, todėl rankenėlės lengvai naudojamos ir ilgai išlieka estetiškos.

Stalo kojelės, padengtos miltelinio būdu dažytu metalu, suteikia ne tik stabilumą, bet ir eleganciją. Miltelinė dažymo technologija užtikrina, kad metalo paviršius būtų atsparus įbrėžimams ir ilgai išliktų kaip naujas. Kojelių spalva - juoda, kuri suteikia staliukui modernumo ir universalumo.

Guoliniai stalčiaus bėgeliai yra dar vienas privalumas, kuris prideda funkcionalumo žurnaliniam staliukui. Šie stalčiukai suteikia papildomą vietą saugoti įvairius daiktus, leidžiant išlaikyti tvarką ir organizuotumą jūsų gyvenamosiose patalpose.

Žurnalinis staliukas su kantuote iš PVC yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas baldas, kuris atitiks tiek praktinius, tiek dizaino poreikius jūsų namuose. Jo kokybė, estetika ir funkcionalumas sudaro harmoningą visumą, kuri pradžiugins tiek kasdieninio naudojimo, tiek interjero mylėtojus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai