Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS5 komoda su stalčiais ir durelėmis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, industrinis stilius PRS5 komoda su stalčiais ir durelėmis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, industrinis stilius PRS5 komoda su stalčiais ir durelėmis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, industrinis stilius
NUOTRAUKOS
PRS5 komoda su stalčiais ir durelėmis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, industrinis stilius
PRS5 komoda su stalčiais ir durelėmis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, industrinis stilius
PRS5 komoda su stalčiais ir durelėmis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, industrinis stilius

PRS5 komoda su stalčiais ir durelėmis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, industrinis stilius

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 150 x 40 x 78,6 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Rankenėlės - juodos palstikinės.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda su kantuote iš PVC yra ne tik praktiškas, bet ir elegantiškas baldas, skirtas organizuoti ir papuošti jūsų interjerą. Ši komoda yra sukurtas su dėmesiu detalėms ir naudojant kokybiškas medžiagas, užtikrinančias ilgaamžiškumą ir funkcionalumą.

Kantuotė iš PVC yra ne tik estetiška, bet ir atspari įvairioms kasdienių namų gyvenimo įtakoms, tokioms kaip drėgmė arba temperatūros svyravimai. Tai užtikrina, kad komoda ilgą laiką išliks graži ir nepakitusi.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (low-density particleboard), tai yra medžiaga, kuri yra ne tik tvirta ir patvari, bet ir lengva, kas palengvina komodos perkėlimą ar pertvarkymą patalpoje. Ši medžiaga taip pat turi estetiškai malonų paviršių, leidžiantį kurti šiuolaikišką ir tvarkingą dizainą.

Juodos plastikinės rankenėlės ne tik suteikia komodai modernumo, bet ir užtikrina patogų prieigą prie stalčių. Jos yra diskretiškos, bet tuo pačiu ir funkcionalios, harmoningai derindamos su komodos bendru stiliaus pasirinkimu.

Metalinės, milteliniu būdu dažytos komodos kojelės su juoda spalva ne tik suteikia stabilumo ir tvirtumo, bet ir prideda elegancijos ir modernumo į baldų dizainą. Ši spalvų dermė su rankenėlėmis ir kantuote suteikia vientisą ir harmoningą išvaizdą, kuri atitiks įvairių interjero stilių.

Guoliniai stalčiaus bėgeliai yra papildoma detalė, kuri suteikia lengvumą atidarymo bei uždarymo procesui. Šie guoliniai mechanizmai ne tik prideda funkcionalumo, bet ir dar labiau palengvina kasdienį komodos naudojimą.

Visuma, komoda su kantuote iš PVC yra išmintingas ir praktiškas pasirinkimas, sujungiantis stilių, funkcionalumą ir kokybę. Tai yra baldas, kuris gali papuošti ir praturtinti bet kurios patalpos interjerą, būdama tiek praktiška, tiek estetiška.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai