Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS10 pastatoma lentyna, modernaus industrinio stiliaus knygų lentyna svetainės, valgomojo, vaikų, jaunuolio kambariui PRS10 pastatoma lentyna, modernaus industrinio stiliaus knygų lentyna svetainės, valgomojo, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
PRS10 pastatoma lentyna, modernaus industrinio stiliaus knygų lentyna svetainės, valgomojo, vaikų, jaunuolio kambariui
PRS10 pastatoma lentyna, modernaus industrinio stiliaus knygų lentyna svetainės, valgomojo, vaikų, jaunuolio kambariui

PRS10 pastatoma lentyna, modernaus industrinio stiliaus knygų lentyna svetainės, valgomojo, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 59 x 40 x 190,7 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Lentyna su stalčiumi.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC – tai funkcionalus ir stilingas sprendimas organizuoti jūsų namų erdvę, suteikianti tiek estetinės, tiek praktinės vertės. Ši lentyna sukurti komfortui ir ilgaamžiškumui, nes naudojamos tik aukštos kokybės medžiagos bei rūpinamasi kiekvienu detaliu.

Lentynos korpusas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos. Tai yra pagrindinė medžiaga, kuri suteikia lentynai stabilumą ir tvirtumą. LMDP yra gaminamas iš plonų sluoksnių medienos skaidulų, susijungusių su specialiais klijais, ir tai suteikia lentynai ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdieniam naudojimui.

Kantuotė su PVC dangčiu ne tik apsaugo lentyną nuo įbrėžimų ir pabraižymų, bet ir suteikia jai šiuolaikišką išvaizdą. PVC yra lanksti ir atspari medžiaga, kuri nereikalauja ypatingos priežiūros, todėl lentynos išvaizda išliks puiki ilgą laiką.

Juodos plastikinės rankenėlės yra ne tik stilingos, bet ir patogios naudoti. Jos suteikia lengvą prieigą prie lentynos turinio, o kartu su visu dizainu sukuria modernų ir harmoningą vaizdą. Šios rankenėlės taip pat suteikia lengvą pritapimą prie jūsų interjero, sukurdamos vieningą visumą.

Baldo kojelės, pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, suteikia lentynai stabilumo ir tvirtumo. Miltelinis dažymas ne tik suteikia kojelėms elegantišką matinį paviršių, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei apsaugo nuo įbrėžimų. Kojelių juoda spalva suteikia lentynai modernų ir neutralų išvaizdą, derantį prie įvairių interjero stilių.

Be to, guoliniai stalčiaus bėgeliai suteikia papildomą funkcionalumą lentynai. Jie užtikrina lengvą stalčiaus atidarymą ir uždarymą, tuo pat metu sukurdami tvirtą ir patvarų konstrukcijos pagrindą. Guoliai taip pat prisideda prie patogaus ir ilgaamžiško lentynos naudojimo.

Visos šios lentynos savybės susijusios su detalesne priežiūra ir dėmesiu į kokybę, garantuojančią jums aukščiausią lentynos efektyvumą ir ilgaamžiškumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išvaizdą, bet ir praktiškumą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai