Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS8 industrinio stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui PRS8 industrinio stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui PRS8 industrinio stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
PRS8 industrinio stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui
PRS8 industrinio stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui
PRS8 industrinio stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui

PRS8 industrinio stiliaus TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 200 x 40 x 47,1 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Rankenėlės - juodos plastikinės.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

TV staliukas su kantuote iš PVC yra praktiškas ir stilingas sprendimas jūsų namų interjerui. Šis staliukas sukurtas siekiant suderinti funkcionalumą su moderniu dizainu, pritraukiantį dėmesį į jūsų televizorių ar kitus multimedijos prietaisus.

Baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir patvarumą. LMDP (laminuotas medienos plaušas) yra populiari medžiaga baldų gamybai dėl jos stiprumo ir atsparumo. Tai suteikia tvirtumą staliukui, todėl jis tarnaus ilgą laiką be jokio kokybės praradimo.

Juodos plastikinės rankenėlės suteikia TV staliukui modernų ir minimalistišką išvaizdą. Šios rankenėlės ne tik atlieka savo funkciją – patogų stalčiaus atidarymą ir uždarymą, bet ir papildo staliuko stilingumą bei įdėmiai išlaiko visą dizainą.

Baldo kojelės, dažytos miltelinės technologijos būdu juoda spalva, suteikia staliukui stabilumo ir tvirtumo. Ši spalva universalu, lengvai derinama su kitais baldais ir interjero elementais, o miltelinė dažymo technologija užtikrina ilgalaikį medžiagos išvaizdą ir atsparumą nusidėvėjimui.

Guoliniai stalčiaus bėgeliai yra dar viena pridėtinė vertė šiam TV staliukui. Šie guoliniai bėgeliai suteikia staliukui funkcionalumo, leisdami lengvai ir sklandžiai atidaryti bei uždaryti stalčius. Tai patogus ir nepastebimas būdas palaikyti tvarką jūsų staliuke.

Bendradarbiaujant PVC kantuotei, LMDP medžiagai, plastikinėms rankenėlėms, milteliniu būdu dažytoms metalinėms kojelėms ir guoliniams stalčiaus bėgeliams, šis TV staliukas sukuria harmoningą ir modernų dizainą. Jis puikiai įpinta įvairiuose interjero stiliuose, prideda funkcionalumo ir išlaiko stilingą tvarką jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai