Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ARC8 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui ARC8 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui ARC8 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
ARC8 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui
ARC8 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui
ARC8 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui

ARC8 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80,1 x 19,6 x 15 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: arktinė balta, arktinė balta/ąžuolas.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
ARC baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

ARC baldų kolekcijos pasirinkimas  ARC baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC yra funkcionalus ir stilingas baldas, skirtas organizuoti erdvę jūsų namuose. Ši lentyna ne tik atlieka praktinę funkciją kaip saugykla, bet ir prideda elegancijos jūsų interjerui. Jos dizainas ir medžiagos parinkimas leidžia lengvai integruoti ją į įvairius namų stilius.

Kantuotės PVC detales naudojamos ne tik dėl jų estetinės išvaizdos, bet ir dėl jų ilgaamžiškumo. PVC yra atsparus įvairioms sąlygoms, tokioms kaip drėgmė, temperatūros svyravimai ir įbrėžimai. Ši lentyna yra pagaminta iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožinėjimas), užtikrinančios ilgaamžiškumą ir stabilumą.

Galimas spalvų pasirinkimas suteikia jums galimybę pritaikyti šią lentyną pagal savo skonį ir esamą interjerą. Arktinė balta ir arktinė balta/ąžuolas pasiūlo neutralias ir šiuolaikiškas spalvų variantus, kurie tinka įvairioms patalpoms nuo miegamųjų iki svetainės.

Ši lentyna yra universalus sprendimas, galintis būti naudojamas tiek namuose, tiek biure. Joje galite laikyti knygas, dekoratyvinius daiktus, indus ar kitus daiktus, kurie gali būti jums reikalingi. Be to, lengva prieinamų lentynų dėka, galite lengvai organizuoti savo erdvę, išlaikyti tvarką ir sukurti harmoningą atmosferą.

Baldas yra montuojamas taip, kad būtų paprasta ir greita jį surinkti. Instrukcijos ir visos reikalingos detalės yra pridedamos, todėl net jei nesate patyręs meistras, su šia lentyna susitvarkysite lengvai.

Apibendrinant, lentyna su kantuote iš PVC yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško funkcionalaus, stilingo ir ilgaamžiško baldų sprendimo savo namams ar biurui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai