Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ARC13 vaikų, jaunuolio kambario kolekcija. Vaikiška lova, spinta, lentyna, komoda, rašomasis stalas, pastatoma lentyna.
NUOTRAUKOS
ARC13 vaikų, jaunuolio kambario kolekcija. Vaikiška lova, spinta, lentyna, komoda, rašomasis stalas, pastatoma lentyna.

ARC13 vaikų, jaunuolio kambario kolekcija. Vaikiška lova, spinta, lentyna, komoda, rašomasis stalas, pastatoma lentyna.

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: arktinė balta, arktinė balta/ąžuolas.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Baldų rankenėlės frezuotos.
Baldų stalčiai su guoliniais bėgeliais.
Lovos pagrindas - plokštė.
Miegama vieta - 90 x 200 cm.
Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Lova parduodama be čiužinio.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lova su patalynės dėže.
ARC baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldai nesurinkti.

 

Aprašymas

 

Vaikiška kambario kolekcija pristato šiuolaikišką ir funkcionalų dizainą, kuris subtiliai įpina įvairius baldų elementus, suteikiant vaikams jaukų ir estetišką erdvę. Ši kolekcija apima visus būtinus kambario baldus, kurie atitinka aukščiausius kokybės standartus.

Pagrindinis akcentas kolekcijoje yra vaikiška lova, kurios dizainas sukuria jaukų ir draugišką atmosferą. Lova pagaminta iš aukštos kokybės LMDP medžio, o jos pagrindas iš tvirtos plokštės, užtikrinančios stabilumą ir patvarumą. Lovos galimybių sąraše yra kantuotas PVC, kuris ne tik suteikia unikalumo, bet ir atspindi kolekcijos išskirtinį stilių.

Komplektą papildo spinta, lentyna, komoda, rašomasis stalas ir pastatoma lentyna, kurios visos harmoningai dera tarpusavyje. Spinta ir komoda taip pat pagamintos iš aukštos kokybės LMDP medžio, užtikrinant ilgalaikį naudojimą. Baldų rankenėlės frezuotos, suteikdamos kolekcijai elegancijos ir šiuolaikiškumo žvilgsnį.

Rašomasis stalas sukuria tinkamą vietą vaiko moksliniams darbams ar meniniams kūriniams. Pastatoma lentyna leidžia organizuoti knygas ar dekoratyvinius elementus, kurie gali suteikti kambariui individualumo.

Kolekcija siūlo spalvų pasirinkimą tarp arktinės baltos ir arktinės baltos su ąžuolu, leisdama pritaikyti kambarį pagal individualius skonius. Šios spalvos suteikia šilumos ir šviesos, puikiai prisitaikydamos prie įvairių interjero stilių.

Baldų stalčiai su guoliniais bėgeliais ne tik papildo kolekcijos išvaizdą, bet ir suteikia papildomų patogumų saugojant ir organizuojant daiktus. Visas šis baldų rinkinys yra puiki investicija į vaiko kambario interjerą, atitinkantį aukštus kokybės ir dizaino standartus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai