Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ARC2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, svetainei, prieškambariui, biurui ARC2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, svetainei, prieškambariui, biurui ARC2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, svetainei, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
ARC2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, svetainei, prieškambariui, biurui
ARC2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, svetainei, prieškambariui, biurui
ARC2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, svetainei, prieškambariui, biurui

ARC2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, svetainei, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 52 x 195,2 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: arktinė balta, arktinė balta/ąžuolas.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Frezuotos baldo rankenėlės.
Spintos durys varstomos.
Spintos viduje lentynos.
ARC baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus, galima montuoti tiek kairinę, tiek dešininę pusę.

ARC baldų kolekcijos pasirinkimas  ARC baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši spinta su kantuote iš PVC yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės, atitinkančios modernių namų interjero reikalavimus. Jos kantuotė iš PVC ne tik suteikia spintai tvirtumą, bet ir lengvai priežiūrai bei ilgaamžiškumui. Galima rinktis iš dviejų spalvų variantų: arktinė balta ir arktinė balta su ąžuolo dekoru, suteikiant namams šiuolaikišką ir šiltą atmosferą.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos plaušas), kuris užtikrina spintos ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniniam naudojimui. Medžio struktūra suteikia šiltumo jausmą, o laminuotas paviršius lengvai valomas, todėl spinta išlieka ne tik elegantiška, bet ir lengva priežiūrai.

Frezuotos baldo rankenėlės yra smulki, bet funkcionalios, suteikiančios galimybę lengvai atidaryti duris ir stalčius. Šios detalės ne tik prideda stiliaus, bet ir užtikrina patogų naudojimą.

Stalčiai su guoliniais bėgeliais padeda organizuoti vidų. Guoliniai bėgeliai užtikrina tylų stalčių atidarymą ir uždarymą, o jų sistemingumas leidžia lengvai išlaikyti tvarką. Tai puikus būdas išlaikyti tvarką ir patogumą tuo pačiu metu.

Ši spinta yra universalus ir funkcionalus baldas, kuris tiks tiek miegamajam, tiek svetainei ar virtuvei. Jos išskirtinis dizainas ir kokybės medžiagos užtikrina, kad ji taps ne tik praktišku, bet ir stilingu interjero akcentu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai