Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ARC5 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui ARC5 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui ARC5 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui
NUOTRAUKOS
ARC5 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui
ARC5 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui
ARC5 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui

ARC5 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80,1 x 40 x 94 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: arktinė balta, arktinė balta/ąžuolas.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Frezuotos baldo rankenėlės.
Komodos stalčiai su guoliniais bėgeliais.
ARC baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

ARC baldų kolekcijos pasirinkimas  ARC baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra funkcionalus ir stilingas baldas, kuris puikiai tinka įvairių erdvių dekoravimui. Ši konkrečiame tekste aprašyta komoda yra pagaminta iš aukštos kokybės LMDP medžio, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir stabilumą. Jos kantuotė, pagaminta iš PVC, ne tik suteikia estetiškumo, bet ir apsaugo nuo įvairių išorinių faktorių poveikio, tokio kaip drėgmė ar įbrėžimai.

Ši komoda siūlo dvi spalvų kombinacijas: arktinę baltą ir arktinę baltą su ąžuolo atspalviu. Tai leidžia pritaikyti baldą įvairioms interjero schemoms ir asmeniniam skoniui. Arktinė balta suteikia šviesumo ir švaros jausmą, tuo tarpu ąžuolo atspalvis prideda natūralumo ir šilumos.

Frezuotos baldo rankenėlės ne tik suteikia papildomą dizaino elementą, bet ir užtikrina patogų komodos naudojimą. Jos yra ergonomiškai suformuotos, todėl atidarymas ir uždarymas yra lengvas ir patogus. Šis mažas, tačiau svarbus detalis padeda sukurti vientisą ir modernų išvaizdą.

Komoda yra daugiafunkcinė: puikiai tinka kaip drabužių, rankšluosčių ar kitų buitinės paskirties daiktų saugojimo vieta. Jos stilingas dizainas leidžia harmoningai įsilieti į bet kurią kambario aplinką, suteikiant jai tvarkingumo ir funkcionalumo.

Baldas yra lengvai prižiūrimas ir ilgaamžis, todėl tai ne tik stilingas, bet ir praktiškas pasirinkimas norintiems sukurti tvarkingą ir modernų interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai