Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS3 vitrina, modernaus dizaino indauja, lentyna svetainės, valgomojo kambariui, biurui PRS3 vitrina, modernaus dizaino indauja, lentyna svetainės, valgomojo kambariui, biurui PRS3 vitrina, modernaus dizaino indauja, lentyna svetainės, valgomojo kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
PRS3 vitrina, modernaus dizaino indauja, lentyna svetainės, valgomojo kambariui, biurui
PRS3 vitrina, modernaus dizaino indauja, lentyna svetainės, valgomojo kambariui, biurui
PRS3 vitrina, modernaus dizaino indauja, lentyna svetainės, valgomojo kambariui, biurui

PRS3 vitrina, modernaus dizaino indauja, lentyna svetainės, valgomojo kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 59 x 40 x 190,7 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Rankenėlės - juodos plastikinės.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Durelės - LMDP ir juodas aliuminio rėmelis, kuriame įmontuotas bespalvis grūdintas stiklas.
Vitrinoje galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Vitrina su stiklinėmis lentynomis ir stalčiais.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Baldo surinkimas universlaus - stiklines dureles galima montuoti tiek kairėje, tiek dešinėje pusėje.
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Vitrina, kurios dizainą puošia kantuotė iš PVC, pristato ne tik funkcionalumą, bet ir stilingumą jūsų namuose. Ši detalė ne tik papildo jūsų interjerą, bet ir suteikia jums galimybę elegantiškai eksponuoti savo mėgstamus daiktus ar dekoratyvinius elementus.

Vitrinos konstrukcijai naudojamas aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlių pluoštas), užtikrinantis ne tik tvirtumą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra žinoma dėl savo atsparumo pažeidimams, lengvumo ir patvarumo. Tai reiškia, kad vitrina išlaikys savo formą ir kokybę ilgą laiką, nepaisant kasdienio naudojimo.

Vitrinos rankenėlės yra juodos plastikinės, sukurdamos subtilų ir modernų akcentą. Šios rankenėlės ne tik suteikia jums patogų prieigą prie vitrinos turinio, bet ir dera su įvairiais interjero stiliais, pridėdamos šiek tiek elegancijos ir stiliaus.

Baldo kojelės, pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, suteikia vitrinai stabilumo ir tvirtumo. Miltelinis dažymas ne tik apsaugo kojelės paviršių nuo įbrėžimų, bet ir suteikia jiems elegantišką matinį apvalką. Kojelių spalva, juoda, yra universalus pasirinkimas, kuris lengvai derinamas su įvairiais interjero atspalviais.

Vitrinos guoliniai stalčiai su bėgeliais yra ne tik funkcionali detalė, bet ir stilingas sprendimas organizuoti jūsų saugojimo erdvę. Šie stalčiai užtikrina, kad jūsų daiktai būtų tvarkingai sutvarkyti ir lengvai pasiekti.

Iš viso, ši vitrina, kurią išskiria dėmesio vertas dizainas ir kokybės medžiagos, yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik funkcionalumo, bet ir stiliaus savo namuose. Ji sujungia praktiškumą su estetika, pridėdama jūsų interjerui unikalumo ir elegancijos.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai