Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS14 ištraukiamas, padidinamas pietų, virtuvės valgomojo stalas, modernus dizainas PRS14 ištraukiamas, padidinamas pietų, virtuvės valgomojo stalas, modernus dizainas
NUOTRAUKOS
PRS14 ištraukiamas, padidinamas pietų, virtuvės valgomojo stalas, modernus dizainas
PRS14 ištraukiamas, padidinamas pietų, virtuvės valgomojo stalas, modernus dizainas

PRS14 ištraukiamas, padidinamas pietų, virtuvės valgomojo stalas, modernus dizainas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 - 240 x 90 x 77 cm (P x G x A).
Stalas su 2 intarpais, kurių matmenys 40 x 90 cm. Todėl galėsite stalą lengvai padidinti net iki 240 cm.
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Pietų stalas su kantuotę PVC - tai funkcionalus ir elegantiškas baldas, kuris suteiks jūsų valgomajam ar virtuvei modernų ir tvarkingą įvaizdį. Jo išskirtinumas pasireiškia ne tik dizaino detaliais, bet ir naudojamomis aukštos kokybės medžiagomis, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos pluoštas), kuris yra ne tik tvirtas, bet ir atsparus drėgmei, užtikrinantis baldų ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra žinoma savo stabilumu ir atsparumu įvairiems iššūkiams kasdieniniame naudojime, todėl jūs galite būti tikri, kad pietų stalas tarnaus ilgą laiką be praradimo kokybėje.

Baldų kojelės yra pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik suteikia tvirtumą, bet ir atsparumą įvairiems aplinkos veiksniams. Šios kojelės yra ne tik patikimos, bet ir lengvos priežiūros, nes joms būdingas atsparumas įbrėžimams ir korozijai. Kojelių spalva - elegantiška juoda, kuri suteiks pietų stalui šiuolaikišką ir rafinuotą išvaizdą.

Viena iš pietų stalo išskirtinumo yra PVC kantuotė, kurios naudojimas suteikia ne tik estetinį, bet ir praktinį pranašumą. PVC kantuotė apsaugo stalą nuo pažeidimų ir patenkinama išvalymo metu, tuo pačiu išlaikydama išvaizdą nepakitusią. Tai ne tik funkcionalus sprendimas, bet ir puiki dizaino detalė, suteikianti stalui tvarkingumo ir tvirtumo įvaizdį.

Pietų stalas su kantuota PVC, pagamintas iš aukštos kokybės LMDP ir su milteliniu būdu dažytomis metalinėmis kojelėmis, yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik stilių, bet ir praktiškumą savo namuose. Šis stalas praturtins jūsų erdvę, suteikdamas jai modernaus ir tvarkingo interjero pojūtį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai