Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ARC11 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui ARC11 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui ARC11 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
ARC11 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui
ARC11 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui
ARC11 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui

ARC11 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 35 x 36 x 171,2 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: arktinė balta, arktinė balta/ąžuolas.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
ARC baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

ARC baldų kolekcijos pasirinkimas  ARC baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama dalis daugelio namų, biurų ar kitų erdvių interjero. Šiame tekste aptarsime lentyną, kurią sudaro kantuotė iš PVC medžiagos. Tai yra patvari ir lengvai priežiūrai skirta medžiaga, kurios privalumai suteikia lentynai ilgaamžiškumo ir estetinio išvaizdos atspalvio.

Šios konkrečios lentynos kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris yra populiarus pasirinkimas dėl savo ilgaamžiškumo, atsparumo drėgmei ir lengvo valymo. PVC medžiaga taip pat yra ypatingai atspari įvairiems poveikiams, įskaitant chemikalų poveikį, todėl lentynų paviršius išlieka nepakitęs ir lengvai palaikomas ilgą laiką.

Galima rinktis iš įvairių spalvų, tačiau ši lentyna siūlo elegantiškas arktinės baltos ir subtilios arktinės baltos su ąžuolo atspalviu kombinacijas. Šios spalvos suteikia lentynai modernų ir šiuolaikišką išvaizdą, kuri lengvai prisitaiko prie įvairių interjero stilių.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožinės plokštės), užtikrinant aukštą lentynos atsparumą ir stabilumą. Ši medžiaga yra gana tvirta, bet tuo pačiu lengva, kas palengvina montavimą ir perstatymą, jei to reikia.

Lentyna yra universalus baldas, galintis tarnauti ne tik kaip praktiškas saugojimo sprendimas, bet ir kaip dekoratyvinis elementas, papildo interjerą ir suteikia jį individualumo. Būtent dėl šių savybių ši lentyna su kantuote iš PVC, spalvų pasirinkimu ir aukštos kokybės medžiaga tampa patraukliu pasirinkimu norintiems sukurti funkcionalų, estetiškai patrauklų ir ilgaamžišką interjerą savo namuose ar darbo vietoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai