Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui RO12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui
NUOTRAUKOS
RO12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui
RO12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui

RO12 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 70 x 55 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Žurnalinis staliukas su kantuote iš PVC ir pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžio yra funkcionalus ir stilingas baldas jūsų namuose ar biure. Šis staliukas ne tik papuoš jūsų erdvę, bet ir suteiks jums patogumą ir tvarką.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, ne tik suteikia staliukui modernaus dizaino, bet ir užtikrina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniniam naudojimui. PVC medžiaga yra lengva valyti, todėl staliuko priežiūra yra paprasta ir efektyvi. Ši medžiaga taip pat yra atspari drėgmei, todėl jūs galite būti tikri, kad jūsų žurnalinis staliukas išliks nepakitęs ilgą laiką.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlių plokštė) medžio, kuris užtikrina ne tik staliuko tvirtumą, bet ir stabilumą. Šis medis yra žinomas dėl savo atsparumo deformacijoms ir ilgam laikui išliekančios formos. Tai reiškia, kad jūsų žurnalinis staliukas ne tik atrodys puikiai, bet ir ilgai tarnaus jums su minimaliu priežiūros poreikiu.

Spalvų pasirinkimo nėra, tačiau neutralus ir universalus dizainas leidžia šiam staliukui puikiai įsilieti į bet kokią erdvę. Jūs galite lengvai derinti šį staliuką su kitais baldais ir dekoru, kur­dami savo unikalų interjerą.

Žurnalinis staliukas su PVC kantuote ir LMDP medžiu yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą, stilių ir ilgaamžiškumą. Šis baldas praturtins jūsų namus ar biurą, suteikdamas patogumą ir išskirtinį dizainą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai