Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO11 spintelė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui RO11 spintelė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui RO11 spintelė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui
NUOTRAUKOS
RO11 spintelė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui
RO11 spintelė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui
RO11 spintelė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui

RO11 spintelė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 31 x 37,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai rankenėlėse.
Galima rinktis kairinę arba dešininę spintelės moduliaciją.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spintelė – neatsiejama baldų dalis, kurioje galima sutalpinti įvairias daiktų rūšis nuo rūbų iki dokumentų. Šiame tekste bus aptarta PVC kantuotės spintelė, gaminama iš aukštos kokybės LMDP medžio, išsiskirianti savo universalumu ir metalo akcentais rankenėlėse.

Pagrindinis šios spintelės bruožas yra naudojamas medžio tipas – LMDP (laminuotas medienos drožlių plokštė). Tai yra aukštos kokybės medžio produktas, kuris pasižymi ne tik stiprumu, bet ir ilgaamžiškumu. LMDP yra patvarus, atsparus įbrėžimams ir lengvai priežiūrai. Dėl šios medžiagos spintelė įgauna ilgalaikį funkcionalumą ir išskirtinę išvaizdą.

Kantuotė, pagaminta iš PVC (polivinilo chlorido), suteikia spintelei modernų ir šiuolaikišką dizainą. PVC kantuotė yra ne tik estetiškai patraukli, bet ir labai atspari įvairiems mechaniniams pažeidimams. Tai reiškia, kad spintelė išlaikys savo išvaizdą ir funkcionalumą ilgą laiką, nepriklausomai nuo kasdienio naudojimo.

Spalvų pasirinkimo nėra, bet tai leidžia spintelei lengvai integruotis į įvairius interjero stilius. Neutrali spalva suteikia galimybę derinti spintelę su kitais baldais ir įvairiais dekoratyviniais elementais, pritaikant ją prie individualių poreikių.

Metaliniai akcentai rankenėlėse suteikia šiek tiek šiuolaikiško akcento spintelei. Šie metalo elementai ne tik atrodo elegantiškai, bet ir suteikia papildomo stiprumo rankenėlėms. Tai puikus pavyzdys, kaip subalansuoti funkcionalumą ir stilių.

Galutinis įvertinimas – tai ne tik spintelė, bet ir funkcionalus ir stilistiškai patrauklus baldas, kuris tarnaus ilgą laiką, o jo dizainas atitiks įvairių vartotojų skonį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai