Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys miegamojo lovai HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys miegamojo lovai HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys miegamojo lovai
HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys miegamojo lovai
HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys miegamojo lovai

HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų, net 15cm aukščio „Pocket Plus“ tipo spyruoklių čiužinys.
Dvipusis, vidutinio kietumo čiužinys.
Vienoje pusėje - temperatūrą reguliuojantis FloFom putų poliuretano sluoksnis 4 cm bei HR putų poliuretanas 4 cm.
Kitoje - 2 cm Flexifoam putų poliuretanas.
Čiužinio užvalkalo tipas - Italiano (69% poliesteris, 31% viskozė).
Italiano užvalkalas, dėka jame esančios viskozės yra labai švelnus liesti, be to panaikina nemalonius kvapus.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinio aukštis 28 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING DANCE dvipusis vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket Plus čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir miego komfortą. Šis čiužinys sukuriamas su ypatingu dėmesiu į detalės, siekiant suteikti geriausią palaikymą ir puikią miego patirtį.

Čiužinio pagrindinė savybė - 7 anatominių zonų, kurios užtikrina optimalų kūno palaikymą ir leidžia jums pailsėti po ilgos dienos. Su net 15 cm aukščio „Pocket Plus“ tipo spyruoklėmis, šis čiužinys praturtina jūsų miegą su puikiu palaikymu, prisitaikymu prie kūno formos ir sumažina judesių perdavimą iš vienos pusės į kitą.

Dvipusis dizainas leidžia pasirinkti tinkamą miego paviršių pagal savo poreikius. Vienoje pusėje rasite temperatūrą reguliuojantį FloFom putų poliuretano sluoksnį, kuris suteikia šilumos kontrolę ir optimalų miego klimatą. HR putų poliuretanas 4 cm storio taip pat prisideda prie komforto. Kitoje pusėje yra 2 cm Flexifoam putų poliuretanas, kuris prisideda prie elastingumo ir pailgina čiužinio gyvavimo laiką.

Čiužinio užvalkalo tipas - Italiano (69% poliesteris, 31% viskozė) suteikia ne tik estetišką išvaizdą, bet ir ypatingą švelnumą liečiant. Be to, jame esanti viskozė neleidžia susidaryti nemaloniems kvapams. Jis yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, suteikiant jums galimybę lengvai išlaikyti čiužinį švarų ir šviežią.

Čiužinio šonuose yra 3D audinio juostelės, kurios užtikrina gerą vėdinimą ir prisideda prie optimalaus mikroklimato čiužinyje. Taip pat yra patogios rankenos, leidžiančios lengvai pakelti čiužinį. Jo aukštis yra 28 cm, suteikiantis jums aukštos kokybės miego patirtį. HILDING DANCE Pocket Plus čiužinys - tai investicija į jūsų gerą sveikatą ir puikų miegą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai