Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VANESA universalus dvipusis putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
VANESA universalus dvipusis putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

VANESA universalus dvipusis putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
VANESA – tai patogus, elastingas, dvipusis spyruoklinis čiužinys.

Čiužinio ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
specialiai pjaustytas minkštumo zonomis 3D pjaustymu;
universalus, dvipusis.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Pocket) spyruoklių. Kietesnę čiužinio pusę dengia atvirų porų padidinto elastingumo putų poliuretano sluoksnis. Minkštesnė pusė – iš mažesnio tankio, atvirų porų, pjaustyto, zonuoto padidinto elastingumo putų poliuretano HR. Toks sudedamųjų dalių derinys daro čiužinį universaliu, laidžiu orui, suteikia jam elastingumo. Čiužinys puikiai prisitaiko prie žmogaus kūno anatomijos, neperduoda judesių šalia miegančiajam. Jis tinka tiems, kurie miegui renkasi kietesnį arba minkštesnį pagrindą.

Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m2. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40°C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Galima rinktis iš septynių siūlomų variantų užvalkalų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu apie - 22 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
padidinto elastingumo pjaustytas 7 zonų putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³) – 5 cm;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 zonų kišeninių (Pocket) spyruoklių blokas – 250 vnt./m2;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-35 kg/m³) – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 100–110 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

VANESA universalus dvipusis putų poliuretano čiužinys yra aukštos kokybės miegamojo elementas, sukurtas su ypatingu dėmesiu detalėms ir komfortui. Šis čiužinys yra universalių savybių, dvipusis, todėl gali patenkinti skirtingus miego poreikius.

Čiužinio branduolys yra išskirtinis, susidedantis iš 7 zonų vilktų, kišeninių spyruoklių. Kiekviena spyruoklė yra įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, suteikiantį ne tik patvarumą, bet ir individualų judesių izoliavimą. Ši technologija užtikrina, kad judesiai vieno miegančiojo pusėje neperduos kitam, taip užtikrinant nepriekaištingą miegą.

Čiužinio paviršius yra specialiai pjaustytas 3D pjaustymo būdu, sudarant minkštumo zonas. Kietesnė pusė yra dengta atvirų porų padidinto elastingumo putų poliuretano sluoksniu, kuris suteikia optimalų palaikymą ir stabilumą. Minkštesnė pusė, iš kitos pusės, pagaminta iš mažesnio tankio, atvirų porų, pjaustyto, zonuoto padidinto elastingumo putų poliuretano HR. Toks dvipusis dizainas leidžia kiekvienam miegantiems pasirinkti, ar nori miegoti ant kietesnės arba minkštesnės pusės, atsižvelgiant į asmeninius pageidavimus.

Šio čiužinio savybės leidžia jam puikiai prisitaikyti prie žmogaus kūno anatomijos, suteikiant optimalų palaikymą nugaros ir sąnarių srityse. Be to, čiužinys yra laidus orui, todėl užtikrinamas nuolatinis oro cirkuliavimas, padedantis išvengti perkaitimo ir išlaikyti optimalią temperatūrą miegant.

VANESA universalus dvipusis putų poliuretano čiužinys yra tobula pasirinkimo galimybė tiems, kurie ieško aukštos kokybės, komforto ir universalumo miegamojo elemente. Tai įkvėpuojantis miegamojo partneris, kuris sujungia išskirtinę technologiją su maksimaliu patogumu.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai