Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
BLUE CHILDREN PLUS vaikiškas spyruoklinis Mini Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu BLUE CHILDREN PLUS vaikiškas spyruoklinis Mini Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu
NUOTRAUKOS
BLUE CHILDREN PLUS vaikiškas spyruoklinis Mini Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu
BLUE CHILDREN PLUS vaikiškas spyruoklinis Mini Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu

BLUE CHILDREN PLUS vaikiškas spyruoklinis Mini Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Mini Pocket tipo spyruoklės (7 cm).
Abi čiužinio pusės yra padengtos kokybišku putų poliuretanu (2 cm).
Antialerginis čiužinio užvalkalas pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Kietumas: vidutinis.
Aukštis - 12 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

BLUE CHILDREN PLUS vaikiškas spyruoklinis Mini Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas, suteikiantis jūsų vaikui komfortą ir gerą miegą. Šis čiužinys yra specialiai sukurtas su mini pocket tipo spyruoklėmis, kurių aukštis siekia 7 cm, užtikrinant optimalų palaikymą vaiko kūnui.

Čiužinio ypatybė yra abi pusės, padengtos kokybišku putų poliuretanu, kuris sudaro 2 cm storio sluoksnį. Šis sluoksnis ne tik suteikia papildomą minkštumą, bet ir prisideda prie geresnio miego komforto. Vaikui gulint ant šio čiužinio, jis patirs minkštą ir palaikantį pojūtį.

Anti-alerginis čiužinio užvalkalas yra dar vienas privalumas, nes jis apsaugo nuo dulkių erkučių, taip užtikrindamas švarą ir sveiką miegą. Šis užvalkalas yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją, kuri dar labiau stiprina jo anti-alerginį poveikį. Be to, užvalkalą galima lengvai nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje, taip suteikiant jums papildomą patogumą palaikyti švarą ir higieną.

Kietumas šio čiužinio yra vidutinis, todėl jis tinka daugeliui vaikų, suteikiantis tinkamą palaikymą jų nugaroms ir leidžiantis jiems miegoti patogiai.

Čiužinio aukštis siekia 12 cm, todėl jis yra tinkamai subalansuotas tarp komforto ir palaikymo. BLUE CHILDREN PLUS vaikiškas spyruoklinis Mini Pocket čiužinys yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas, pridedantis jaukumo ir elegancijos vaikų kambarys. Investuokite į kokybišką miegą savo vaikui su šiuo patogiu ir funkcionaliu čiužiniu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai