Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
PRIMA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo kambario lovai, vidutinio kietumo PRIMA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo kambario lovai, vidutinio kietumo
NUOTRAUKOS
PRIMA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo kambario lovai, vidutinio kietumo
PRIMA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo kambario lovai, vidutinio kietumo

PRIMA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo kambario lovai, vidutinio kietumo

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 x 200 x 22 cm (P x G x A).
Dvipusis 7 zonų Multipocket spyruoklių čiužinys.
Putų poliuretano viršutinis sluoksnis (3,2 cm), kuris suteikia mikromasažo efektą.
7 zonų kišeninis spyruoklių blokas su 256 spyruoklėmis/m2 (14 cm).
Putų poliuretaninis apatinis sluoksnis 3,2 cm.
Lengvai nuimamas (4 užtrauktukai) ir prižiūrimas (galima skalbti iki 60°C temperatūroje) čiužinio užvalkalas.
Kietumas: vidutinis. 
Maksimali apkrova 1 žmogui: iki 130 kg.

 

Aprašymas

 

PRIMA spyruoklinis Multipocket čiužinys yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo komforto sprendimas, kuris pasižymi unikalia technologija ir detaliu dėmesiu detalėms. Šis dvipusis 7 zonų Multipocket spyruoklių čiužinys suteikia neprilygstamą paramą ir patogumą, kurių ieško kiekvienas miegantis žmogus.

Čiužinio viršutinį sluoksnį sudaro 3,2 cm storio putų poliuretanas, kuris ne tik minkština čiužinį, bet ir suteikia unikalų mikro-masažo efektą. Tai leidžia jums mėgautis miegu, atpalaiduojančiu kūną ir mažinančiu įtampą.

Svarbiausia ypatybė yra 7 zonų kišeninis spyruoklių blokas, kuris sudaro pagrindinį čiužinio struktūrinį elementą. Su 256 spyruoklėmis/m2 ir 14 cm storio, šis blokas pasižymi optimaliu balansu tarp minkštumo ir palaikymo. Kiekviena zona pritaikyta konkretiems kūno sričių poreikiams, užtikrinant, kad jūsų nugaros, pečių ir klubų sritys būtų patikimai palaikytos.

Apatinis sluoksnis taip pat yra 3,2 cm storio putų poliuretanas, kuris suteikia papildomą patogumą ir elastingumą. Šis sluoksnis kartu su viršutiniu mikro-masažo sluoksniu kuria harmoningą ir jums pritaikytą miego aplinką.

Čiužinio užvalkalas yra lengvai nuimamas per 4 užtrauktukus ir lengvai prižiūrimas, galintis būti skalbiamas iki 60°C temperatūroje. Tai užtikrina ne tik puikią higieną, bet ir ilgalaikį šio čiužinio naudojimą.

Kietumo lygis yra vidutinis, todėl šis čiužinys tinka plačiai auditorijai. Maksimali apkrova 1 žmogui siekia iki 130 kg, todėl jis tinkamas tiek lengviesiems, tiek vidutinio sunkumo žmonėms.

Su PRIMA spyruokliniu Multipocket čiužiniu pasirinkote aukščiausios kokybės miego komfortą, kuris atitiks jūsų lūkesčius ir leis mėgautis geru ir sveiku miegu kiekvieną naktį.

Pagaminta Vokietijoje.

Klauskite

Blog interjero
patarimai