Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU18 spinta, lentyna vaikų, jaunuolio kambariui GU18 spinta, lentyna vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
GU18 spinta, lentyna vaikų, jaunuolio kambariui
GU18 spinta, lentyna vaikų, jaunuolio kambariui

GU18 spinta, lentyna vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 40 x 187 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Spintos viduje lentynos.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus, galima montuoti tiek kairinę, tiek dešininę pusę.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra neatskiriamas daiktas daugelyje namų, tarnaujantis kaip puikus sprendimas organizuoti erdvę ir saugoti daiktus tvarkingai ir prieinamai. Šiame straipsnyje aptarsime kantuotės PVC spintą, turinčią antracito ir balto deimantinės spalvos elementų, pagamintą iš aukštos kokybės LMDP medžio bei aprūpintą plastikinėmis rankenėlėmis.

Šios spintos išvaizda išsiskiria modernumu ir funkcionalumu. Antracito ir balto deimantinės spalvos kontrastas suteikia jai elegantiškumo ir šiuolaikiškumo, tuo pačiu leisdama jai subtiliai įsilieti į bet kokio stiliaus interjerą. Kantuotės PVC medžiaga suteikia spintai ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam naudojimui bei įvairioms oro sąlygoms.

Pagaminta iš aukštos kokybės LMDP medžio (laminuoto medžio plaušelinių plokščių), ši spinta ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra patvari bei lengvai valdoma. LMDP medžio naudojimas užtikrina, kad spinta atlaikys svorį ir išlaikys savo formą ilgą laiką, be to, lengvai valys. Tai svarbu užtikrinant ilgalaikį spintos naudojimą.

Plastikinės rankenėlės yra ne tik funkcionalios, bet ir stilingos. Jos suteikia spintai šiuolaikiškumo akcentą bei patogumą naudojant. Dizainas, apimantis abi spintos spalvas ir medžio tekstūrą, suteikia vientisą įvaizdį, kuris gali papildyti bet kokį interjerą nuo minimalistinio iki modernaus.

Spintos viduje yra lentynos, kurios suteikia papildomą saugumą ir organizaciją. Jos leidžia tvarkingai susidėti įvairius daiktus, nuo drabužių iki knygų ar dekoratyvinių elementų, paliekant jūsų erdvę tvarkingą ir patogią.

Trumpai tariant, kantuotės PVC spinta su antracito ir balto deimantinės spalvos elementais yra stilingas, funkcionalus ir patvarus baldas, kuris puikiai tinka bet kuriai namų aplinkai. Joje subtiliai derinasi modernus dizainas, aukštos kokybės medžio medžiaga ir praktiškos ypatybės, kurios daro jūsų gyvenimą patogesnį ir organizuotą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai