Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU6 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui GU6 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GU6 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
GU6 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

GU6 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 55 x 79 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo rankenėlė plastikinė.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomojo stalo pasirinkimas gali turėti didelę įtaką mūsų darbo efektyvumui. Kantuotės PVC, spalvų derinys tarp antracito ir balto deimantinės suteikia stalo išskirtinumo ir elegancijos, puikiai tinka tiek moderniam, tiek klasikiniam biuro dizainui. Šis stalas gaminamas iš aukštos kokybės laminuoto medžio pluošto plokščių (LMDP), užtikrinant ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam naudojimui.

Vienas iš svarbiausių šio stalo privalumų yra jo funkcionalumas. Didelis stalviršio plotas suteikia pakankamai erdvės darbui, rašymui ar kitoms veikloms. Tuo pat metu stalas nėra per didelis, todėl puikiai tinka ir mažesnėms patalpoms. Be to, ant stalo gali būti patogiai laikomi įvairūs rašymo reikmenys, dokumentai ar kiti darbo įrankiai, nes stalo plotas yra pakankamai erdvus.

Plastikinė baldo rankenėlė suteikia lengvumo ir patogumo naudojant stalą. Ji yra patvarus ir lengvai valomas, todėl stalas išlieka švarus ir tvarkingas ilgą laiką. Be to, baldo rankenėlės dizainas harmoningai įsilieja į bendrą stalo išvaizdą, suteikiant jam subalansuotą ir modernų stilių.

Antracito ir balto deimantinės spalvos derinys suteikia stalo išskirtinumo ir prabangos jausmą. Šis spalvų pasirinkimas taip pat padeda stalo atrodo neutraliai, todėl jis lengvai derinamas su kitais baldais ar interjero detalėmis. Tai leidžia sukurti harmoningą ir estetiškai patrauklų darbo aplinką.

Galutinė mintis yra ta, kad rašomasis stalas su kantuote iš PVC, antracito ir balto deimantinės spalvos derinys yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas biuro baldas. Jo aukštos kokybės medžiagos ir rūpestingai pasirinktas dizainas užtikrina patogią darbo aplinką ir padeda sukurti profesionalų įvaizdį biure. Tai puikus pasirinkimas tiek darbo, tiek studijų aplinkoje, kur siekiama derinti funkcionalumą su stiliaus ir elegancijos elementais.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai