Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui
ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui
ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui
ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui

ELEGANT, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus elegantiško dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 88 x 80 x 92,5 cm (I x G x A).
Komfortiškas, elegantiško dizaino fotelis ELEGANT patenkins net išrankiausiųjų skonį. 
Fotelio pagalvėlė gaminama iš silikoninių granulių, kurios tolygiai pasiskirsto ir idealiai užpildo pagalvės vidų, taip suteikiamas ypatingas komforto pojūtis. 
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Kojelės – svarbi baldo dizaino detalė. Jūs galite pasirinkti pagal tai, kuris stilius geriau tinka prie Jūsų namų interjero visumos. Baldas gali būti su medinėmis kojelėmis arba metalinėmis kojelėmis.
Karkaso rėmui gaminti naudojama buko mediena, kuri pagal savo tvirtumą yra antra po ąžuolo.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Fotelis ELEGANT - tai prabangus ir modernus baldas, kuris sujungia stilių, komfortą ir aukštą kokybę. Šis fotelis ne tik patrauklus vizualiai, bet ir pasižymi inovatyviais technologiniais sprendimais, kurie užtikrina jūsų patogumą bei ilgaamžiškumą.

Vienas iš išskirtinių ELEGANT fotelio bruožų yra fotelio pagalvėlė, kuri yra pagaminta iš aukštos kokybės silikoninių granulių. Šios granulės prisideda prie pagalvėlės elastingumo, suteikdamos jums minkštą ir patogų sėdėjimo pojūtį. Tai reiškia, kad kiekvienas momentas, praleistas šiame fotelyje, bus ne tik patogus, bet ir ypatingai malonus.

Fotelio čiužinio pagrindas yra sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko. Ši technologija užtikrina optimalų svorio pasiskirstymą ir prisitaiko prie jūsų kūno formos, palaikydama jūsų stuburą ir suteikdama maksimalų komfortą. Be to, tai padidina baldų atsparumą ir ilgaamžiškumą.

ELEGANT fotelis siūlo galimybę pasirinkti tarp medinių arba metalinių kojelių, suteikiant jums daugiau dizaino laisvės ir derinant su jūsų namų aplinka. Medinės kojelės suteikia natūralumo ir šilumos jausmo, tuo tarpu metalinės kojelės gali pridėti modernumo ir elegancijos.

Karkaso rėmui gaminti naudojama aukštos kokybės buko mediena, kuri užtikrina stabilumą ir tvirtumą. Ši mediena yra ne tik patvari, bet ir ekologiška, prisidedanti prie baldų darnos su aplinka.

Fotelis ELEGANT yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išvaizdą, bet ir funkcionalumą bei kokybę. Su šiuo baldų elementu jūs galėsite sukurti modernią ir prabangią aplinką savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai