Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU11 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui GU11 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GU11 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
GU11 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

GU11 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 96,5 x 96,5 x 78 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo rankenėlė plastikinė.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus, galima montuoti tiek kairinę, tiek dešininę pusę.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomojo stalo pasirinkimas yra svarbus sprendimas, nes tai ne tik funkcionalus baldas, bet ir dizaino detalė, kuri gali turėti įtakos darbo aplinkai ar patalpų išvaizdai. Kantuotės PVC, antracito ir balto deimantinės spalvos, yra modernus ir praktiškas pasirinkimas, kuris gali praturtinti bet kokią erdvę. Šis rašomasis stalas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotos medienos dalelės), kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir tvirtumą.

PVC kantuotė suteikia stalo paviršiui atsparumą įbrėžimams ir lengvai valomas, todėl jis puikiai tinka ne tik namų, bet ir biuro aplinkai. Antracito ir balto deimantinės spalvos derinys suteikia stalo išskirtinumo ir elegancijos, taip pat suderinamas su įvairiomis interjero spalvų schemomis.

Be to, šis stalas yra ne tik funkcionalus, bet ir ergonomiškas. Jo dydis yra tinkamas tiek darbui, tiek mokymuisi, užtikrinant pakankamą erdvę darbo reikmenims ir komfortą dirbant. Plastikinė rankenėlė suteikia papildomą patogumą, leidžia lengvai atidaryti stalčius ir saugiai laikyti reikalingus daiktus.

Rašomojo stalo dizainas yra svarbus ne tik išvaizdos, bet ir funkcionalumo požiūriu. Šis modelis sujungia modernų stiliaus ir praktiškumo aspektus, todėl jis gali būti puikus pasirinkimas tiek namuose, tiek biure. Išsiskiriantis antracito ir balto deimantinės spalvos derinys prideda elegancijos ir išskirtinumo, o aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą. Plastikinė rankenėlė yra papildomas patogumas, suteikianti lengvumą naudojant stalą kasdieniniame darbe. Taigi, šis rašomasis stalas yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir išraiškingas dizaino elementas, kuris gali pagerinti bet kokią erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai