Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU4 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui GU4 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
GU4 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui
GU4 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui

GU4 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 31.5 x 63 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama dalis daugelio namų interjero, suteikianti galimybę organizuoti erdvę ir parodyti asmens skonį. Šiame atveju aptarsime lentyną su kantuote iš PVC, kuri yra praktiškas ir stilingas pasirinkimas.

Šios lentynos kantuotė yra pagaminta iš PVC medžiagos, suteikiančios jai daug privalumų. PVC yra lengvas, tvirtas ir atsparus įvairioms sąlygoms, tokioms kaip drėgmė ar šiluma. Tai reiškia, kad lentyna išliks tvirta ir nepakitusi ilgą laiką, o tai yra svarbu užtikrinant ilgaamžiškumą.

Lentynos dizainas pritaikytas įvairioms interjero stilių, nes ji gali pasiūlyti subtilią antracito ir baltos deimantinės spalvų derinį. Šis kontrastingas dizainas gali pritraukti dėmesį ir suteikti modernaus arba klasikinio pojūčio, priklausomai nuo bendro kambario dizaino.

Baldas yra gaminamas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, kuri užtikrina ilgalaikį ir stabilų naudojimą. Tai reiškia, kad lentyna yra ne tik stilinga, bet ir patvari, atlaikanti svorį ir sauganti įdėtas daiktus nuo pažeidimų.

Ši lentyna gali tarnauti įvairiems tikslams - nuo knygų ir dekoratyvinių objektų laikymo iki namų biuro organizavimo. Su savo universalumu ir funkcionalumu, ši lentyna suteikia galimybę sukurti tvarkingą ir estetiškai patrauklų namų erdvę. Taigi, turintiems skirtingus poreikius ir skonį, ši PVC lentyna su antracito/baltos deimantinės spalvomis yra puikus pasirinkimas, derantis įvairiems interjerams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai