Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU10 spinta su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui GU10 spinta su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
GU10 spinta su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui
GU10 spinta su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui

GU10 spinta su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 35 x 40 x 150 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo rankenėlė plastikinė.
Spintos durys varstomos.
Spintos viduje lentynos.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus, galima montuoti tiek kairinę, tiek dešininę pusę.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra neatskiriama dalis daugelio namų ir biurų, suteikianti tvarką ir organizaciją erdvėje. Ši konkreti spinta yra pagaminta iš aukštos kokybės LMDP medžio plaušto plokščių, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir stabilumą. Jos kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris yra atsparus įvairioms sąlygoms, taip pat lengvai valomas ir priežiūrai.

Spintos dizainas yra modernus ir elegantiškas, su antracito ir balto deimantinės spalvos deriniu, kuris suteikia jai išskirtinumo ir universalumo. Spalvos pasirinkimas leidžia pritaikyti spintą įvairiems interjero stiliams nuo klasikinio iki modernaus.

Baldo rankenėlė yra pagaminta iš plastiko, kuris yra patvarus ir patogus naudoti. Ji puikiai tinka įrankiui durų atidarymui ir uždarymui, suteikdama lengvumą ir patogumą kasdieniniam naudojimui.

Durys šio baldų gabalo yra varstomos, kas suteikia papildomą funkcionalumą. Šis mechanizmas užtikrina tylų ir sklandų durų judėjimą, taip pat suteikia patikimą spintos uždarymą.

Spintos vidaus erdvė yra suprojektuota su lentynomis, kurios padeda optimaliai išnaudoti erdvę ir organizuoti saugojimą. Lentynos yra reguliuojamos pagal poreikį, leidžiančios sukurti tinkamą tvarką ir patogumą priklausomai nuo saugomų daiktų dydžio.

Ši spinta yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą, tvarką ir estetiką. Jos kokybės medžiagos ir išskirtinis dizainas suteikia galimybę sukurti tvarkingą ir stilingą aplinką tiek namuose, tiek biure.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai