Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU14 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui GU14 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GU14 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
GU14 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

GU14 pakabinama lentyna, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 22 x 65 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama dalis daugelio namų ir biurų interjero, suteikianti ne tik funkcionalumą, bet ir estetinį malonumą. Ši lentyna, pagaminta iš kantuotos PVC, pritraukia dėmesį dėl savo kokybės ir išskirtinės spalvos - antracitas/balta deimantinė.

PVC (polivinilo chloridas) yra aukštos kokybės plastikas, naudojamas daugelyje interjero dizaino sprendimų dėl savo ilgaamžiškumo ir atsparumo įvairioms sąlygoms. Ši lentyna ne tik atitinka praktiškumo reikalavimus, bet ir prideda modernumo ir stiliaus jūsų erdvei.

Spalvų kombinacija - antracitas ir balta deimantinė - suteikia lentynai elegantiškumo ir subtilaus dizaino. Antracito atspalvis sugeba suteikti kambariui gilesnę ir sodresnę atmosferą, tuo tarpu balta deimantinė prideda šviesumo ir šviesumo pojūtį, sukurdama harmoningą derinį.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos darbastalis). Ši medžiaga yra puikus pasirinkimas lentynoms dėl jos tvirtumo, stabilumo ir atsparumo drėgmei. Tai reiškia, kad jūsų lentyna ne tik išsiskirs savo dizainu, bet ir tarnaus ilgą laiką, neprarandant savo pradėtos išvaizdos.

Lentynoje galėsite saugiai laikyti knygas, dekoratyvinius daiktus ar kitus svarbius daiktus, išlaikydami tvarką ir organizuotumą jūsų erdvėje. Šis baldas ne tik atitiks jūsų praktinius poreikius, bet ir taps patraukliu interjero akcentu, kurį galėsite derinti su kitais baldais ir dekoru, suteikdami savo namams ar biurui ypatingumo ir išskirtinumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai