Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GU12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam GU12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
NUOTRAUKOS
GU12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
GU12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

GU12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 35 x 42 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Spalva: antracitas/balta deimantinė.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Baldo rankenėlė plastikinė.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir miega. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi patenkintas ir saugus. 
Švelnios spalvos ir žaismingos detalės kambariui sukuria jaukumo jausmą.
GU baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus, galima montuoti tiek kairinę, tiek dešininę pusę.

GU baldų kolekcijos pasirinkimas  GU baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė yra nepakeičiamas baldas miegamajame, suteikiantis patogumą ir funkcionalumą. Ši konkrečiame tekste aprašoma naktinė spintelė pasižymi moderniu dizainu ir kokybiškomis medžiagomis, kurios padaro ją ilgaamžiu ir estetiškai patraukliu pasirinkimu.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir patvarumą. Šis medis yra puikus pasirinkimas baldų gamybai dėl jo stiprumo ir atsparumo deformacijoms. Naktinė spintelė pasižymi tvirta konstrukcija, kuri tarnaus ilgus metus, patenkindama vartotojų lūkesčius dėl patikimumo.

Kantuotė, kuria dengtas baldas, yra pagaminta iš PVC medžiagos. PVC yra plastikas, kuris žinomas savo ilgaamžiškumu, atsparumu drėgmei ir lengvumu priežiūrai. Tai reiškia, kad naktinė spintelė išliks nepriekaištingos būklės ilgą laiką, nepalankiomis sąlygomis nesikreišdama savo išvaizdos ar funkcionalumo.

Naktinės spintelės spalvos pasirinkimas - antracitas/balta deimantinė - suteikia jai šiuolaikišką ir elegantišką išvaizdą. Antracito ir baltos deimantinės spalvos derinys suteikia galimybę pritaikyti šią spintelę įvairiems interjerams, nes ji puikiai derės tiek su šiuolaikinėmis, tiek su klasikinėmis interjero stilių kryptimis.

Plastikinė baldų rankenėlė yra dar vienas elementas, kuris prisideda prie šios naktinės spintelės modernaus dizaino. Plastikas yra lengvas, bet tuo pačiu metu tvirtas, todėl rankenėlė ne tik atrodo stilingai, bet ir yra patogi naudoti.

Sumažinkite rūpesčius dėl naktinės spintelės kokybės ir dizaino su šia aukštos kokybės, modernia naktine spintele, kuri papildys jūsų miegamojo interjerą ir patenkins jūsų poreikius dėl patogumo bei funkcionalumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai