Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TADAS4 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui TADAS4 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
TADAS4 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
TADAS4 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

TADAS4 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 47 x 95 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Frezuotos baldo rankenėlės.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas  TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda su kantuote iš PVC yra išskirtinis baldas, kuris puikiai derinsis su įvairiais interjero stiliais ir suteiks jūsų patalpoms funkcionalumo ir elegancijos. Šios komodos kantuotė yra pagaminta iš kokybiško PVC, kuris yra ne tik tvirtas, bet ir lengvai prižiūrimas. Tai suteikia jums ilgaamžišką sprendimą jūsų namams.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės pušies medienos, kuris ne tik suteikia komodai natūralumo ir šilumos, bet ir garantuoja tvirtumą bei ilgaamžiškumą. Pušies mediena yra žinoma savo tvirtumu ir elegancija, o šis baldas puikiai pabrėžia medžio natūralumą, suteikiant jūsų namams unikalų ir jaukų įspūdį.

Turite galimybę pasirinkti iš kelių spalvų: riešutas, natūrali pušis, balta arba antracitas. Šis platus spalvos pasirinkimas suteikia jums galimybę tinkamai derinti komodą prie savo interjero, pridedant arba suteikiant kontrasto pagal jūsų asmeninius skonius ir namų aplinką.

Frezuotos baldo rankenėlės yra smagus ir subtilus dizaino elementas, kuris ne tik suteikia komodai modernumo, bet ir patogiai leidžia atidaryti stalčius. Šios elegantiškos detalės daro komodą ne tik funkcionalų, bet ir stilingą baldą.

Komodos guoliniai stalčių bėgeliai užtikrina tylų ir sklandų stalčių atidarymą. Tai ne tik patogu, bet ir suteikia jums galimybę mėgautis sklandžiu baldų naudojimu be jokio triukšmo ar pastangų.

Visa šių komodos detalių kombinacija sukuria praktišką, tvirtą ir elegantišką baldą, kuris tiks įvairioms patalpų poreikiams. Tai ne tik baldas, bet ir puikus akcentas jūsų namų interjere, suteikiantis funkcionalumą ir stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai