Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui
LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui
LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui
LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui

LO14 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 71 x 71 x 188 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Galimas spalvų pasirinkimas: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė, balta briliantinė/ąžuolas.
Baldo rankenėlė plastikinė.
Spintos durys varstomos.
Spintos viduje kabykla rūbams.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir ilsisi. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi saugus ir patenkintas. 
"Gyvos" ryškios spalvos detalės kambariui sukuria jaukumo bei žaismingumo jausmą.
LO baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus, galima montuoti tiek kairę, tiek dešinę pusę.

Lo baldų kolekcijos pasirinkimas  LO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra neatsiejama dalis daugelio namų interjero, suteikianti patogumą ir tvarką jūsų gyvenamosiose patalpose. Ši konkrečiame tekste aptariama spinta pasižymi išskirtinėmis savybėmis, kurios gali pritraukti dėmesį ir patenkinti įvairių skonių poreikius.

Ši spinta pagaminta iš aukštos kokybės laminuoto medžio pluošto plokštės (LMDP), kuris garantuoja ne tik ilgaamžiškumą, bet ir estetiškai malonų dizainą. LMDP medžiaga yra žinoma dėl savo atsparumo deformacijoms, todėl ši spinta išsiskiria patvarumu ir ilgaamžiškumu.

Spintos korpuso kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris yra tvirtas ir atsparus dilimui, todėl spinta išlaiko savo išvaizdą net ilgalaikio naudojimo atveju. PVC kantuotė taip pat suteikia spintai modernų ir švarų dizainą, kartu apsaugodama nuo įvairių pažeidimų.

Pasirinkus šią spintą, pirkėjai turi galimybę rinktis iš įvairių spalvų variantų, pritaikydami baldą savo interjero stiliui. Galimos spalvų kombinacijos yra uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė arba balta briliantinė/ąžuolas. Šis pasirinkimas leidžia spintai lengvai įsilieti į bet kokį kambarį, pridedant individualų akcentą.

Plastikinės rankenėlės suteikia šiek tiek modernumo ir patogumo, tuo pačiu būdamos patvarios ir lengvos naudoti. Jos harmoningai derinasi su spintos dizainu, pabrėždamos jo šiuolaikiškumą.

Spintos durys yra varstomos, suteikdamos papildomą patogumą kasdieniame naudojime. Ši funkcija užtikrina, kad spintos turinys būtų lengvai pasiekiamas ir organizuotas, o pati spinta užima minimalų vietos kiekį.

Iš viso, ši spinta yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško funkcionalumo, ilgaamžiškumo ir stiliaus savo namuose. Įvairių spalvų pasirinkimas ir kokybiškos medžiagos garantuoja, kad ši spinta bus puiki papildymas bet kuriai gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai