Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

LO9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 96,2 x 22 x 40 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Galimas spalvų pasirinkimas: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė, balta briliantinė/ąžuolas.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir ilsisi. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi saugus ir patenkintas. 
"Gyvos" ryškios spalvos detalės kambariui sukuria jaukumo bei žaismingumo jausmą.
LO baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

Lo baldų kolekcijos pasirinkimas  LO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra daiktų laikymo sprendimas, kuris ne tik atlieka funkcionalią paskirtį, bet ir gali puošti interjerą. Ši konkreti lentyna yra gaminama iš aukštos kokybės LMDP medžio, kuris užtikrina jos ilgaamžiškumą ir stabilumą. Baldas turi modernų dizainą, pritaikytą įvairiems interjero stiliams.

Pagrindinė lentynos kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris yra tvirtas ir atsparus įvairiems poveikiams. Šis pasirinkimas užtikrina lengvą valymą ir priežiūrą, taip pat leidžia išlaikyti lentynos išvaizdą per ilgą laiką. PVC kantuotė suteikia ne tik papildomą apsaugą nuo sukrėtimų, bet ir prideda elegancijos baldų išvaizdai.

Gaminant šią lentyną, naudojamas aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos darbastalis). Šis medžio tipas pasižymi ne tik tvirtumu, bet ir atsparumu deformacijoms bei įbrėžimams. Tai suteikia garantiją, kad lentyna tarnaus ilgą laiką be jokių gedimų, išlaikydama savo estetinę vertę.

Pasirinkus šią lentyną, klientui siūlomas platų spalvų pasirinkimas, todėl galima lengvai pritaikyti ją prie jūsų interjero. Populiariausios spalvų kombinacijos yra uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė ir balta briliantinė/ąžuolas. Šios spalvos suteikia galimybę sukurti įvairių nuotaikų ir stilių erdves, pritaikydamos baldą tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui.

Išvada, ši lentyna yra ne tik praktiškas daiktų saugojimo sprendimas, bet ir dekoratyvinė detalė, kuri puošia namų ar biuro interjerą. Su aukštos kokybės medžiu, PVC kantuote ir įvairiais spalvų pasirinkimais, ši lentyna atitinka ne tik funkcionalumo, bet ir dizaino reikalavimus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai